Buradan arkadaş bulursan yaşanacak senaryo şu şekilde;
fdsagdfgshahas onlara sormuşum gibi bide 9 yaşındaki çocuklar kirletiyor ya konuyu .d
Buradan arkadaş bulursan yaşanacak senaryo şu şekilde;
Hocam bana laf atmıyon dimi la alındım amkfdsagdfgshahas onlara sormuşum gibi bide 9 yaşındaki çocuklar kirletiyor ya konuyu .d
discord:areatruSelamlar craftrise hile meseleleri anlarsınız :d.
Ben loaderi geliştireceğim
Aranan 1. Üye: Modülleri Eklicek ve Jar ile ilgilenicek bide jarload derleyebilmesi lazım
Aranan 2. Üye: Menü Tasarımını Halledicek.
ilgilenen discord: thekru01
Hocam bana laf atmıyon dimi la alındım amk
şuanlık craftrise hile geliştirme planım yok yardımın için saol <3discord:areatru
O Benim Arkadaşım (SRC Buildi Sana Ben Öğrettim)aynen xd 9 yaşa konuşma yasak build nasıl yapılır artic src nasıl derlenr diye konu açıyor, benim hakkında attığın her konun kapanıyor ve konulardan bile yaşın belli oluyor ezik
AYNEN ÖYLEDİR MERLİN BENCEDE SENİN YAŞINDA HİNTLİLERDEN İZLEYİP 2011 VİSUAL STUDİO KULLANARAK ÖĞRENDİM AW MALI PROJE RUNLAMAYI BEN ÖĞRETTİM DİYOR KONUŞMA VELED DAHA SRC NASIL DERLENİR DİYE KONU AÇIYORO Benim Arkadaşım (SRC Buildi Sana Ben Öğrettim)
loader yazdım farkındaysan ama gerek yok zaten artıksen ne yapacaksın oturup izleyecek misin
Aklın 2011 e yetmiş + arkadaşım diyorum anlamıyorsunAYNEN ÖYLEDİR MERLİN BENCEDE SENİN YAŞINDA HİNTLİLERDEN İZLEYİP 2011 VİSUAL STUDİO KULLANARAK ÖĞRENDİM AW MALI PROJE RUNLAMAYI BEN ÖĞRETTİM DİYOR KONUŞMA VELED DAHA SRC NASIL DERLENİR DİYE KONU AÇIYOR
loader yazdım farkındaysan ama gerek yok zaten artık
aklın 2011 e yetmiş diyor oğlum sana tavsiye bak çok ciddiyim yazma hani bilerek yapıyorsun galiba sen git derleme nasıl yapılır diye konu açAklın 2011 e yetmiş + arkadaşım diyorum anlamıyorsun
O Kadar Anlaması Gıt Birisinki Beynine Alamıyorsun Dediklerimi Bak Biz Sana Yazmıyoruz Sen Almışsın Direkt Konuma Yazıyonaklın 2011 e yetmiş diyor oğlum sana tavsiye bak çok ciddiyim yazma hani bilerek yapıyorsun galiba sen git derleme nasıl yapılır diye konu aç