2 Adet Ekip Arkadaşı Aranıyor

ne zamandan beri öyle birşey yapıyorum söylesene? Bu mesajlaşmayı başlatıp hala yorum kasan bile sensin
Mesaj kasmaya ihtiyacım yok olsaydı en boş konuya bile yorum yapardım :D Ne zamandan beri yaptığını söylersem belirli bir zaman dilimi belirtemem ama mesajlarına bakılınca neler olduğu belli oluyor :( İyi günler dilerim

Mesaj kasmaya ihtiyacım yok olsaydı en boş konuya bile yorum yapardım :D Ne zamandan beri yaptığını söylersem belirli bir zaman dilimi belirtemem ama mesajlarına bakılınca neler olduğu belli oluyor :( İyi günler dilerim
off ne ağladın ne kudurdun vasıfsızz 3 yılda 109 mesaj ngdsahhadhsa

Selamlar craftrise hile meseleleri anlarsınız :d.

Ben loaderi geliştireceğim

Aranan 1. Üye: Modülleri Eklicek ve Jar ile ilgilenicek bide jarload derleyebilmesi lazım
Aranan 2. Üye: Menü Tasarımını Halledicek.

ilgilenen discord: thekru01
QWKLRKLQWRKLQWKLRKLQW Bide java biliyorum diyor aslan kardeşim KLGKLQWGKLQWKLGQWKLGKLQWKLG aptal türeme

java bilmiyorum ezik böcek. Afiyetler olsun :)

uf uf uf allahının ellerinden öptüğümün 9 lusu gelmiş hoşgelmşş. Nasıl 1 Ay Önceki Mesajın Bu günden ss ini almışsınız tebrik ettim şahsen :)
Bana Ssler Ulaşıyor Benim Keyfim Değil Loaderin İngilizceydi Demi

Bana Ssler Ulaşıyor Benim Keyfim Değil Loaderin İngilizceydi Demi
aynen xd 9 yaşa konuşma yasak build nasıl yapılır artic src nasıl derlenr diye konu açıyor, benim hakkında attığın her konun kapanıyor ve konulardan bile yaşın belli oluyor ezik

Buradan arkadaş bulursan yaşanacak senaryo şu şekilde;

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt