ahmetcevik
Uzman Üye
- İletişim
zopxkvpozxvpzxv alındın kardesım ıseofff ahmet abim formun sefiri XD neyse ben ben abi abi ben abi çok güzel jarlaod menü yaparım.
zopxkvpozxvpzxv alındın kardesım ıseofff ahmet abim formun sefiri XD neyse ben ben abi abi ben abi çok güzel jarlaod menü yaparım.
kufurden yatirmislar bunu kankinıye ban yedı la bu aspğfkölaspğkdföas*ğ-köfd0*-,
Bence mantıklı güzel ban yemiş Ben bu forumda yaklaşık 3 senedir varım benim bile 100 mesajım varken adam 1 ay içinde 150 mesaj kasmış hemde çoğu mesajı eminim ki çok boş bilgi içermeyen mesajlardır. Herkes hakettiğini bulurnıye ban yedı la bu aspğfkölaspğkdföas*ğ-köfd0*-,
abi abi abi etherum kırek gelirmi abi nolur abi bak abi valla kalbim ağrıyor abi abi gel birlikte jarload yapak abi abi abi abi key auth yapak abi abi abi crest abi abi abi omeygatnıye ban yedı la bu aspğfkölaspğkdföas*ğ-köfd0*-,
aposfjkmpoasjmkc0p*ğzx jm9o0*vxz öpşğvpğabi abi abi etherum kırek gelirmi abi nolur abi bak abi valla kalbim ağrıyor abi abi gel birlikte jarload yapak abi abi abi abi key auth yapak abi abi abi crest abi abi abi omeygat
kavga etmen kuzum
kufurden yatirmislar bunu kanki
olm sen niye kudurmuşsun demekki 3 senedir 1 vasfın yokmuş bi işe yarayacağına hala bana laf ediyorsun gdsaagsgaBence mantıklı güzel ban yemiş Ben bu forumda yaklaşık 3 senedir varım benim bile 100 mesajım varken adam 1 ay içinde 150 mesaj kasmış hemde çoğu mesajı eminim ki çok boş bilgi içermeyen mesajlardır. Herkes hakettiğini bulur
Sen forumu sohbet niteliğinde sağa sola laf atmak hakaret için kullanıyosun Ben ise elimden geldiğince bildiğim her şeyi aktarmak için kullanıyorum fazla mesaj çok bilgi verdiğim anlamını taşımıyor az matematik çöz zihne iyi geldiği söyleniliyorben hafif hakaretten arada kaynadım
olm sen niye kudurmuşsun demekki 3 senedir 1 vasfın yokmuş bi işe yarayacağına hala bana laf ediyorsun gdsaagsga
ne zamandan beri öyle birşey yapıyorum söylesene? Bu mesajlaşmayı başlatıp hala yorum kasan bile sensinSen forumu sohbet niteliğinde sağa sola laf atmak hakaret için kullanıyosun Ben ise elimden geldiğince bildiğim her şeyi aktarmak için kullanıyorum fazla mesaj çok bilgi verdiğim anlamını taşımıyor az matematik çöz zihne iyi geldiği söyleniliyor