2 Adet Ekip Arkadaşı Aranıyor

bu albamerlin denen böcek geçen haftalarda bana kaliteli craftrise hile srcsi verene src derlemeyi gösteririm diye konu açmıştı elimde ssi var sağdan soldan src dileniyor ucube bi de burda adamlık taslıyor ŞDJĞWOEJCJS

nıye ban yedı la bu aspğfkölaspğkdföas*ğ-köfd0*-,

nıye ban yedı la bu aspğfkölaspğkdföas*ğ-köfd0*-,
Bence mantıklı güzel ban yemiş Ben bu forumda yaklaşık 3 senedir varım benim bile 100 mesajım varken adam 1 ay içinde 150 mesaj kasmış hemde çoğu mesajı eminim ki çok boş bilgi içermeyen mesajlardır. Herkes hakettiğini bulur

ben hafif hakaretten arada kaynadım
kavga etmen kuzum

kufurden yatirmislar bunu kanki

Bence mantıklı güzel ban yemiş Ben bu forumda yaklaşık 3 senedir varım benim bile 100 mesajım varken adam 1 ay içinde 150 mesaj kasmış hemde çoğu mesajı eminim ki çok boş bilgi içermeyen mesajlardır. Herkes hakettiğini bulur
olm sen niye kudurmuşsun demekki 3 senedir 1 vasfın yokmuş bi işe yarayacağına hala bana laf ediyorsun gdsaagsga

ben hafif hakaretten arada kaynadım

olm sen niye kudurmuşsun demekki 3 senedir 1 vasfın yokmuş bi işe yarayacağına hala bana laf ediyorsun gdsaagsga
Sen forumu sohbet niteliğinde sağa sola laf atmak hakaret için kullanıyosun Ben ise elimden geldiğince bildiğim her şeyi aktarmak için kullanıyorum fazla mesaj çok bilgi verdiğim anlamını taşımıyor az matematik çöz zihne iyi geldiği söyleniliyor

Sen forumu sohbet niteliğinde sağa sola laf atmak hakaret için kullanıyosun Ben ise elimden geldiğince bildiğim her şeyi aktarmak için kullanıyorum fazla mesaj çok bilgi verdiğim anlamını taşımıyor az matematik çöz zihne iyi geldiği söyleniliyor
ne zamandan beri öyle birşey yapıyorum söylesene? Bu mesajlaşmayı başlatıp hala yorum kasan bile sensin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt