xRamizKaraeskix
Silver Üye
- İletişim
Konuyu hortlatmayın yeğen, bırakında uyuyayım.
satın alım yaptınız mı?övmemiş ama 1 dolar hile mi satılır be dostum ne yapacağınızı şaşırdınız dt ürünleri milete vere vere
Demi hatta bildirim geliyo .ddKonuyu hortlatmayın yeğen, bırakında uyuyayım.
1 dolara program acilsin ona raziyim dt olsundt ürünleri dostum alanın aklı yoktur kısacası allah korusun bundan hilemi alınır
Konu açtığım günden beri oynuyorum yeğen, 30 maçı geçtim yasaklanmadım ama sen kaybetmeye çoktan başlamışsın yeğen.övmemiş ama 1 dolar hile mi satılır be dostum ne yapacağınızı şaşırdınız dt ürünleri milete vere vere
Teslim olunmadan sadık olunmaz yeğen, demek ki inject edildiği gibi yasaklatmıyormuş değil mi?ban yediğin an pişmanlık hisini anlayacaksın dayııı sadece zamanını bekle
Direk acildigi gibi banda atilmiyordur hocam o kadar degil. Kullandiniz mi acaba? Kullanlarin cogu memnunyok açılıyor programları da direk ban atırıyor sonra piyasada hile satıcısıyım böyle ürün yaptık diye geziyorlar dt ürünleri sata sata
14 Gündür oynuyorum hala yasaklanmadım, sıçtığın boku görmeden bokun hakkında yorum yapma.övmemiş ama 1 dolar hile mi satılır be dostum ne yapacağınızı şaşırdınız dt ürünleri milete vere vere