1dollarcheats Crâck İsteği

Zaten scofield gibi adamlar public şeylerle bile kırılacak kadar boktan şeyler yapmazlar, satmazlar.

Yeğen, bilmediğim birşey söyleyecek misin?
CrâckMe, programın asıl yapımcısının hem kendi korumasını hem de karşı tarafın bilgisini ölçmek amacıyla yapılan uygulamadır, Crâck istekleri ise bu konuda yaptığın gibi, herhangi bir programı bilgili kişilere crackletmek için paylaşmandır. Al sana bilmediğin bilgi :)

CrâckMe, programın asıl yapımcısının hem kendi korumasını hem de karşı tarafın bilgisini ölçmek amacıyla yapılan uygulamadır, Crâck istekleri ise bu konuda yaptığın gibi, herhangi bir programı bilgili kişilere crackletmek için paylaşmandır. Al sana bilmediğin bilgi :)
Yaşlılıktan yanlış yazmışız yeğen, düzelttik. Ne istiyorsun ödül mü? Burada bana bilgili rolü yapma yeğen senin yerinden oynatamadığın taşlar vardır ama benim yok.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
1dollarcheats'in loaderı dün satın aldım keyauth kullanıyorlar Crâck atan olur diye paylaşıyorum.

İndirme Linki :

VirusTotal :
kanka 35 tl 1 günlüğü 35 tl için neden böyle yapıyorsunuz anlamıyorum.

la adam herkes alsın diye detected urun satıo 1 dolardan ne istionuz salın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt