sllxughter
Gold Üye
Kime laf anlatıyorum kiBoş lafla yola çıkma, kaybolursun yeğen.
Kime laf anlatıyorum kiBoş lafla yola çıkma, kaybolursun yeğen.
Bana anlatıyorsun yeğen.Kime laf anlatıyorum ki
Yeğen, bilmediğim birşey söyleyecek misin?Zaten scofield gibi adamlar public şeylerle bile kırılacak kadar boktan şeyler yapmazlar, satmazlar.
CrâckMe, programın asıl yapımcısının hem kendi korumasını hem de karşı tarafın bilgisini ölçmek amacıyla yapılan uygulamadır, Crâck istekleri ise bu konuda yaptığın gibi, herhangi bir programı bilgili kişilere crackletmek için paylaşmandır. Al sana bilmediğin bilgiYeğen, bilmediğim birşey söyleyecek misin?
Yaşlılıktan yanlış yazmışız yeğen, düzelttik. Ne istiyorsun ödül mü? Burada bana bilgili rolü yapma yeğen senin yerinden oynatamadığın taşlar vardır ama benim yok.CrâckMe, programın asıl yapımcısının hem kendi korumasını hem de karşı tarafın bilgisini ölçmek amacıyla yapılan uygulamadır, Crâck istekleri ise bu konuda yaptığın gibi, herhangi bir programı bilgili kişilere crackletmek için paylaşmandır. Al sana bilmediğin bilgi
kanka 35 tl 1 günlüğü 35 tl için neden böyle yapıyorsunuz anlamıyorum.1dollarcheats'in loaderı dün satın aldım keyauth kullanıyorlar Crâck atan olur diye paylaşıyorum.
İndirme Linki :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VirusTotal :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Övdün sanırım, teşekkür ederimZaten scofield gibi adamlar public şeylerle bile kırılacak kadar boktan şeyler yapmazlar, satmazlar.