övmemiş ama 1 dolar hile mi satılır be dostum ne yapacağınızı şaşırdınız dt ürünleri milete vere vere
dt ürünleri dostum alanın aklı yoktur kısacası allah korusun bundan hilemi alınır
La bebe, nickine bakılırsa hile satmaya hazırlanan bir çocuksun. Dikkat et yerler yaş buralarda tam satışa başlayım dersin ayağın kayaryok açılıyor programları da direk ban atırıyor sonra piyasada hile satıcısıyım böyle ürün yaptık diye geziyorlar dt ürünleri sata sata
Of ne cevap be .dLa bebe, nickine bakılırsa hile satmaya hazırlanan bir çocuksun. Dikkat et yerler yaş buralarda tam satışa başlayım dersin ayağın kayar
Hadi az spam yap 20 mesaja ulaşta hilelerini satışa çıkarbak kaydı şuan ayağım lan bebe
site açam 50 kuruşa hile satam
1 Dolara hile satıyor olmamız neden seni bu kadar kudurttu? Bunu yapabilecek cesaretin veya bağlantın olmadığından dolayı mı? Hadi abicim köşende kudurmaya devam et. Rakip olamayacağın adamlara dil uzatmamaya çalış. Keserler o dili.kafana yazık acıyorum sana 1 dolara hile satan mübarek kardeşim seninde günün güzel olsun
Hmm bana da bunlari bilmen yan hesap gibime geldi :dseninde geçmişte kim oldugunu biliyoruz hile satmak gibi bir niyetim yok bu arada kudurmalık ortada bir mevzuda yok şuan kuduran belli trusted provider alayım rahat edeyim millet karışamasın bana sana bunlar bişey hatırlatmalı bence
Geçmişte kim olduğumu gerçekten bilsen bana sataşmaman gerektiğini de bilirdin zaten. Belli ezdiğim bebelerden birisisin bu yüzden kuyruk acın. Trusted Provider'ın bizi koruyan hiçbir yanı yok. Konularımızı reklam veririz + bump hakkımız olur o kadar. Main hesabınla gelecek cesaretin yoksa yan hesaplarla ağlamak nafile küçük kardeşim. Kimse seni umursamıyor. Hadi görüşürüzseninde geçmişte kim oldugunu biliyoruz hile satmak gibi bir niyetim yok bu arada kudurmalık ortada bir mevzuda yok şuan kuduran belli trusted provider alayım rahat edeyim millet karışamasın bana sana bunlar bişey hatırlatmalı bence
Reis ne guzel yazmissin bana da yassana uzun amaNeden uğraşsın yeğen sen söyle.
Oyun parkı mı burası yeğen?Reis ne guzel yazmissin bana da yassana uzun ama