1 Level Hesaplarla Ranked Gi̇rme Methodu Bedavaa !

Bu olayın böyle olduğunu sanmıyorum her hesap için bu kadar zaman harcanıyor olamaz millet deli gibi hesap üretiyor bu method asıl method olmamalı

Cheatglobal yönetimi dosyada rat olduğunu beyan ederek konu linklerini kaldırmış. Ancak neresinde rat olduğunu sabahtan beri arıyoruz ve bulamıyoruz. Bu nedenle su anda konu linklerini goremiyorsunuz. Cheatglobal yönetimi ile iletişime geçtik. Rat dosyalarinn nerede olduğunu bize de söylerlerse kaldırıp yeni link paylaşalım. Ancak sabahtan beri bakmamıza rağmen binbir programla taratmamiza rağmen bulamıyoruz. Nerede bu dosyalar?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Konuyu açanın ratlı içerik ile ilgisi yokdur yıllardır bilinen bir makro yazılımı virüslü dosya sonradan dahil edilmiş zaaten bu konuyu açan adam ratçı demeyin olur böyle şeyler

Konuyu açanın ratlı içerik ile ilgisi yokdur yıllardır bilinen bir makro yazılımı virüslü dosya sonradan dahil edilmiş zaaten bu konuyu açan adam ratçı demeyin

Teşekkürler kral orjinal sitesinden indirdik ve orada da bu dosya mevcut. Yani bu dosya macro recorderin kendisinde var zaten. Kullanacaklar buna göre kullansınlar biz sadece içine inject edilecek makro dosyasini paylaşacağız.

Konuyu açanın ratlı içerik ile ilgisi yokdur yıllardır bilinen bir makro yazılımı virüslü dosya sonradan dahil edilmiş zaaten bu konuyu açan adam ratçı demeyin olur böyle şeyler
peki indirenler ne yapacak orijinal program da da aynı bilgileri yine yüklüyor.

Bu olayın böyle olduğunu sanmıyorum her hesap için bu kadar zaman harcanıyor olamaz millet deli gibi hesap üretiyor bu method asıl method olmamalı
Şu anda gördüğünüz hesapların hepsi bu method ile üretiliyor ve bir yanlış yok vds olmadan yapmanızı tavsiye etmem

peki indirenler ne yapacak orijinal program da da aynı bilgileri yine yüklüyor.
Genisys nin de dediği gibi bunu bilerek kullanmanız gerekmekte. Biz de onları silmenin ve tekrar paylaşmanın yolunu ariyoruz şu anda sağolsun yonetim bizlik bir sorun olmadığını doğruladı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt