1 Level Hesaplarla Ranked Gi̇rme Methodu Bedavaa !

Valorant Hile & Hack bölümünde konu açıp güncel tarih ve saatin göründüğü bir video hazırlayıp paylaşabilirsin lütfen böyle alakasız konuların altına alakasız dosyalar paylaşmayın ve paylaştığınız dosyadan tabiki siz sorumlusunuz.​

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Directx
kd.exe
s.sys dosyasını kd.exe'ye sürükleyip directx'i açın ve oynayın, lisans random.
Dosyalar
içinde herhangi bir casus yazılım varsa, sorumlu değilim. sadece keyauth patchledim ve paylaştım.
color bot crackmı ne bu

Piyasanın devai unix bey :) şuanda kendim denedim kullandım 1 level rankede girişimi yaptım adam bu işi yapıyor :D

250931.jpg

HERHANGİ BİRİSİNDEN SATIN ALIP DA YAYMADIK BİZİM MOD ARKADAŞLARIMIZ BULDU.

Piyasada Parayla satılan, 400-500 lira gibi komik rakamlara satılan 1 Level Yeni HESAP Açıp Ranked Hazır hale getirme metodudur.
SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ.
Umarım Bu işten ekmek yiyenler bize düşman olmaz. zaten 1 2 haftaya kadar fixlenecek bi metot . bari insanlar hesaplarını alsınlar.
Sadece public bir metodun PARAYLA SATILMASINI DOĞRU BULMUYORUZ !

YAZILI ANLATIM

Öncelikle 1 level yeni hesap açarız
Bu hesabın poligonunu tamamlarız.
Derecesizde maç başlatmak için başla tuşuna basarız
Maç bulununcaya kadar Saniyede 190 Defa DERECELİ kısmına peş peşe atacağım program ile tıklatın.
Maçı bulduğunda derecesiz değil, Dereceliye girmiş olur.
Dereceliye girdiğinizde 1 maç oynar maçı tamamlarsınız
Sonra hesap dereceli rankede bu işlemleri yapmadan da girebilir hale gelir.

HESAP KASIP SATAN ARKADAŞLAR İÇİN BİLGİLENDİRME
HESABIN MMR INI POLİGON BOTLARINDAN HESAPLIYOR. BU SAYEDE HIZLICA YÜCE İMMO YAPIP SATIP SATIP BOL BOL PARA KAZANIRSINIZ İNŞALLAH ARKADAŞLAR.

YÜCEYE İMMOYA DAHA HIZLI ÇIKMAK İÇİN O POLİGONDA SANİYE SAYAN BOTLARIN ÇIKTIĞI KISIMDA GEREKİRSE COLORBOT KULLANIN HEPSİNİ VURMAYA ÇALIŞIN. VURABİLDİĞİNİZ KADAR ÇOK VURUN.

VİDEOLU ANLATIM

PART 1

PART 2

PART 3

(Bu çalışmıyor 1.1 olanı çalışıyor)

MAKRO RECORDER 1.1 OLMAK ZORUNDAYMIŞ ARKADAŞLAR. YUKARIDAKİNDE YOKMUŞ BETADA 190 KERE TIKLAMA. BUNU KULLANMANIZ LAZIM VİRÜSTOTAL ATIYORUM.

dosyalar :

SADECE GOOGLE İLE IKARUS VİRÜS DEMİŞ. ONLAR DA NEDEN BİLMİYORUM VALLAHA. BİLENLER AYDINLATSIN​

hocam verdiiginiz mcr dosyasinin sizinkiiyle ayni olduguna eminmisiniz cunki pencereli tam ekrandayken ilk derecesizi baslatmak yerine direk rekabete dayaliya basiyor ve bende olmadi

hocam verdiiginiz mcr dosyasinin sizinkiiyle ayni olduguna eminmisiniz cunki pencereli tam ekrandayken ilk derecesizi baslatmak yerine direk rekabete dayaliya basiyor ve bende olmadi
şu anda sunucumuzda 6 kişi bu saatte uyanıktı onlar denedi yaptı hesaplarını oluşturmaya başladılar.

250931.jpg

DC DEN ÖZELDEN TACİZ VE TEHDİTLER GELİYOR.
KONU TARAFIMDAN SİLİNMEYECEK BOŞA UĞRAŞMAYIN. SİLERSE CG YÖNETİCİLERİ SİLER

BÖYLE BİR METODUN OLDUĞUNU ZATEN BİLİYORDUK. ANCAK ÇOK KULAK ASMAMIŞTIK. METOT ÖNÜNE GELENE SATILMAYA BAŞLAYINCA ZATEN VALORANTIN FİXLEYECEĞİ AŞİKARDI. BİZİM MODERATÖR ARKADAŞLARIMIZ ARAŞTIRMAYA BAŞLADILAR VE YAKLAŞIK 1 SAAT KADAR ÖNCE OLAYI ÇÖZDÜLER. HERHANGİ BİRİSİNDEN SATIN ALIP DA PAYLAŞMADIK KENDİMİZ BULDUK.
KENDİ BULDUĞUMUZ BİR METODU PAYLAŞIP PAYLAŞMAYACAĞIMIZI KİMSEYE SORACAK DA DEĞİLİZ.

Piyasada Parayla satılan, 400-500 lira gibi komik rakamlara satılan 1 Level Yeni HESAP Açıp Ranked Hazır hale getirme metodudur.
SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ.
Umarım Bu işten ekmek yiyenler bize düşman olmaz. zaten 1 2 haftaya kadar fixlenecek bi metot . bari insanlar hesaplarını alsınlar.
Sadece public bir metodun PARAYLA SATILMASINI DOĞRU BULMUYORUZ !

YAZILI ANLATIM

Öncelikle 1 level yeni hesap açarız
Bu hesabın poligonunu tamamlarız.
Derecesizde maç başlatmak için başla tuşuna basarız
Maç bulununcaya kadar Saniyede 190 Defa DERECELİ kısmına peş peşe atacağım program ile tıklatın.
Maçı bulduğunda derecesiz değil, Dereceliye girmiş olur.
Dereceliye girdiğinizde 1 maç oynar maçı tamamlarsınız
Sonra hesap dereceli rankede bu işlemleri yapmadan da girebilir hale gelir.

HESAP KASIP SATAN ARKADAŞLAR İÇİN BİLGİLENDİRME
HESABIN MMR INI POLİGON BOTLARINDAN HESAPLIYOR. BU SAYEDE HIZLICA YÜCE İMMO YAPIP SATIP SATIP BOL BOL PARA KAZANIRSINIZ İNŞALLAH ARKADAŞLAR.
YÜCEYE İMMOYA DAHA HIZLI ÇIKMAK İÇİN O POLİGONDA SANİYE SAYAN BOTLARIN ÇIKTIĞI KISIMDA GEREKİRSE COLORBOT KULLANIN HEPSİNİ VURMAYA ÇALIŞIN. VURABİLDİĞİNİZ KADAR ÇOK VURUN.

ANCAK DİKKATLİ OLUN VALORANT BU METOT FİXLENDİKTEN SONRA BU METOTLA KASILMIŞ TÜM HESAPLARI BANLAYABİLİR. BELKİ DE AÇIK BIRAKIR. HİÇ BİLEMEYİZ. BELLİ OLMAZ.

VİDEOLU ANLATIM

PART 1

PART 2

PART 3

(Bu çalışmıyor 1.1 olanı çalışıyor) Biz onu da bulduk ve aşağıda paylaştık.

MAKRO RECORDER 1.1 OLMAK ZORUNDAYMIŞ ARKADAŞLAR. YUKARIDAKİNDE YOKMUŞ BETADA 190 KERE TIKLAMA. BUNU KULLANMANIZ LAZIM VİRÜSTOTAL ATIYORUM.

dosyalar :

SADECE GOOGLE İLE IKARUS VİRÜS DEMİŞ. ONLAR DA NEDEN BİLMİYORUM VALLAHA. BİLENLER AYDINLATSIN​

tam bir sasatdir yapiyorum :D olmuyor ya eslestrmeye grme hatali biktim ayni sey yapmakdan girmiyor nyeyse

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt