1 Level Hesaplarla Ranked Gi̇rme Methodu Bedavaa !

SADECE MAKRO DOSYASI.
MACRO RECORDER 1.1 İLE ÇALIŞIR.
BİZİM ATTIĞIMIZ EXE DOSYASINDA İSTENMEYEN DOSYALAR MEVCUTMUŞ VE 1.1 VERSİYONUNUN O DOSYALAR OLMADAN HALİNİ BULAMIYORUZ.
O Programı internetten siz bulacaksınız.
Konuyu açanın ratlı içerik ile ilgisi yokdur yıllardır bilinen bir makro yazılımı virüslü dosya sonradan dahil edilmiş zaaten bu konuyu açan adam ratçı demeyin olur böyle şeyler

macro recorder 1.1 bulan varsa linkini atabilir mi

web archive deki eski dosyalarda bile virüs var arkadaşlar yazılımı indirmenizi tavsiye etmiyorum!

Son düzenleme:
web archive kullanarak dosyanın 2017 de virüs eklenmemiş halini buldum. indirmek isteyenler bu indirebilir.
kanka ben de 2010'a gittim web archive'de fakat hala 1.1 versyonu yok sen nasıl 2017'i buldun bi webarchive linki paylaşabilir misin?

Son düzenleme:
1 hesaba yaptım diğeri için yarım saat uğraştım olmadı sildim programı zaman kaybı

HIZLI HESAP ÜRETME METODU GELDİİİ !!
ARKADAŞLAR BİRDEN FAZLA HESAP SOKUN HEPSİ LOBİDE OLSUN MESELA 5 TANE HESAP AÇIK VE LOBİYE SOKUN İÇLERİNDEN 1 TANESİ METODU UYGULASIN ELİNİZDE RANKED AÇIK 5 TANE HESAP OLUR.

birden fazla heasbı nasıl sokacağız?

hwid ban sebebimi bu?
arkadaşlarını da çağır ve onlar da yeni hesap açsınlar birlikte lobiye girin ve 1 taneniz bugu yapsın 5 hesap da ranked girer ve ff verip çıkarsınız ve elinizde 5 tane unranked hesap olur

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt