Yurtiçi Kargo Yaşadığım Sorun

Beyler 2 gün önce bir tane 65 tl ye iskambil destesi sipariş etim siparişi ettigim yerde kargo ücretsiz yazıyordu yanında ise yurtiçi kargo yazıyordu yani ücretsiz oldugundan emindim yaklaşık 1 saat önce adam kapıya geldi kargoyu aldım tam eve giricektim benden 60 tl para istedi dedimki abi kargo ücretsiz adam alıcı ödemelimi mi o tarz da bişey söledi tam anlamadım çok konuşmak istemeyip 60 tl yi verip gönderdim sonra kargo paketini inceliyordumki kargo paketinde kargo bilgileri kısmında ÖDEME TÜRÜ = GÖNDERİCİ ÖDEMELİ YAZIYOR AYNI ZAMANDA KARGO TİPİ = GÖNDERİCİ ÖDEMELİ KA... YAZIYOR DEVAMINI OKUYAMIYORUM üzerine bilgi kagıtım geliyor adımın adresimin yazdıgı kagıt böle bişey varmı neden para almış olabilirler yada daha önce siz yaşandınızmı ne yapmam lazım acaba ?

KONU YANLIŞ AÇILDIYSA KUSURA BAKMAYIN ADMİNLER
Yurt içi sorunlar silsilesidir valla aras en iyisi diyebilirim
Bu arada yapman gereken şey kargo olarak farklı firmaları tercih et

kanka adam telefonundan yurt içi kargo zart zurt bişey açtı orda alıcı ödemeli yazıyordu sonra bana yurt içinden sms geldi orda linki var tıkladım ve ordada 50 tl + kdv 10 tl = 60 tl yazıyordu
O zaman yurtiçi kargoyla görüşmen gerek. Mesele buradaki 60TL değil mesela gönderici ödemeli olup alıcının ödemesi

O zaman yurtiçi kargoyla görüşmen gerek. Mesele buradaki 60TL değil mesela gönderici ödemeli olup alıcının ödemesi
şimdi satıcıya yazdım bakalım nasıl bi dönüş yapıcak
elimde olsa yurt içini kullanmazdım zatten

Kral bu yazdıklarının ne alakası var en boş konu açmışsın

ne demek aras en iyisidir yurtiçinin kargoya verilmesinden itibaren max 1 günde getirdiği kargoyu 3 gündür bekliyorum dağıtıma çıkmıyor bu dediğiniz olay şubeden şubeye değişen birşey.

ne demek aras en iyisidir yurtiçinin kargoya verilmesinden itibaren max 1 günde getirdiği kargoyu 3 gündür bekliyorum dağıtıma çıkmıyor bu dediğiniz olay şubeden şubeye değişen birşey.
Yaw tabi her şube aynı diyemem ama aras ta şuan bi sorun görmedim 1 kez yurt içi gördüm belki şube farkıdır yani olabilür

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt