en son ona da vergi getireceklerdi ne oldu xdKripto için kayıtlar ülke ile paylaşılmıyor, paylaşılmış olsa onunda vergisi alınırdı
g2pay dene. Sellixio deneBrazilyadan dolarla ödeme alacağım ama nasıl alacağım bilmiyorum
Hala sirket tarafindan aktariliyor diyor. Kardesim ister bu parayi sana kayincon atsin, ister kurumsal buyuk bir firma atsin. Hesabina giren her bir kurusun aciklamasini devlete yapmak zorundasin. Bir akilli sensin. Kripto hesabinin oldugundan emin degilim diyor birde Sen daha agu bugu derken benim kripto cuzdanim vardiÖdemeler şirket tarafından hesabına aktarılıyor, kripto hesabının olduğundan bile emin değilim
Üyelik tarihinizden belli oluyorHala sirket tarafindan aktariliyor diyor. Kardesim ister bu parayi sana kayincon atsin, ister kurumsal buyuk bir firma atsin. Hesabina giren her bir kurusun aciklamasini devlete yapmak zorundasin. Bir akilli sensin. Kripto hesabinin oldugundan emin degilim diyor birde Sen daha agu bugu derken benim kripto cuzdanim vardi
Konunun üyelik tarihi ile ne alakası var ? Lavuğun IQ seviyesi, suyun Fahrenheit cinsinden donma seviyesine eşit.Üyelik tarihinizden belli oluyor