Yummy Client Crâcked

Eline sağlık, her geçen gün farklı clientler piyasaya çıkıyor bunda bir dur demek lazım artık. :)

driver sürümünü güncellersen çalışır

hiçbir link çekmedim c++ bilmiyorum sadece sınıfları remapledim dostum çok güveniyorsan yolla jarını kırayım

eyyw
Dostum, zaten open source olarak dağıtılmış bir projeyi alıp, sadece isim değiştirip ürün diye birinin elindeki dosyayı kırsan ne olur ki? Sırf hava olsun diye bu konuları açıyorsunuz. Uzatmaya gerek yok. 🤗

keske oyle olsa , virustotal rel 2024 undetect takiliyorlar.
Aralarından birisi umarım Discord’dan indirmek yerine socket falan kullanır da akıllanır aq.

Dostum, zaten open source olarak dağıtılmış bir projeyi alıp, sadece isim değiştirip ürün diye birinin elindeki dosyayı kırsan ne olur ki? Sırf hava olsun diye bu konuları açıyorsunuz. Uzatmaya gerek yok. 🤗

Aralarından birisi umarım Discord’dan indirmek yerine socket falan kullanır da akıllanır aq.
yanlış clienti crackledigimi farkettim cliente obf basan arkadaş (clientimi kıramazsınız) dediği için kırdım zaten hepsi public olan bir srcden türüyor hava ile falan alakasız diye yorumladım

henüz o zeka güncellemesi gelmedi onlara malesef

jar kurulumunu nasıl yapıyoruz acaba çok bilgili değilimde

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yummy client SPĞFAVPDWKaFWIDPOWFDAFIAWDFAW

Selamlar bugün 2-3 türemenin public obf kullanarak (knk clientim cracklenmez) dedigi clienti crackledik gördüğümüz şeyler karşısında çok güldük desenize başlamadan bitirdik

Jar: Jarı C: diskine atacaksınız
Dll:
Dll Vt:
Jar Vt:
Video:
Arkadaşlar umarım akıllanmıştır Çıkaracakları diğer clientide bekliyoruz

Credits : Envies,alperenxrq
(vt eklemeyi unutmusuz)

artik jar ve dll leake Crâck demekten vazgecin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt