Dostum, zaten open source olarak dağıtılmış bir projeyi alıp, sadece isim değiştirip ürün diye birinin elindeki dosyayı kırsan ne olur ki? Sırf hava olsun diye bu konuları açıyorsunuz. Uzatmaya gerek yok.driver sürümünü güncellersen çalışır
hiçbir link çekmedim c++ bilmiyorum sadece sınıfları remapledim dostum çok güveniyorsan yolla jarını kırayım
eyyw
Aralarından birisi umarım Discord’dan indirmek yerine socket falan kullanır da akıllanır aq.keske oyle olsa , virustotal rel 2024 undetect takiliyorlar.
yanlış clienti crackledigimi farkettim cliente obf basan arkadaş (clientimi kıramazsınız) dediği için kırdım zaten hepsi public olan bir srcden türüyor hava ile falan alakasız diye yorumladımDostum, zaten open source olarak dağıtılmış bir projeyi alıp, sadece isim değiştirip ürün diye birinin elindeki dosyayı kırsan ne olur ki? Sırf hava olsun diye bu konuları açıyorsunuz. Uzatmaya gerek yok.
Aralarından birisi umarım Discord’dan indirmek yerine socket falan kullanır da akıllanır aq.
henüz o zeka güncellemesi gelmedi onlara malesefDostum, zaten open source olarak dağıtılmış bir projeyi alıp, sadece isim değiştirip ürün diye birinin elindeki dosyayı kırsan ne olur ki? Sırf hava olsun diye bu konuları açıyorsunuz. Uzatmaya gerek yok.
Aralarından birisi umarım Discord’dan indirmek yerine socket falan kullanır da akıllanır aq.
Selamlar bugün 2-3 türemenin public obf kullanarak (knk clientim cracklenmez) dedigi clienti crackledik gördüğümüz şeyler karşısında çok güldük desenize başlamadan bitirdik
Jar:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirJarı C: diskine atacaksınız
Dll:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dll Vt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Jar Vt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Video:
Arkadaşlar umarım akıllanmıştır Çıkaracakları diğer clientide bekliyoruz
Credits : Envies,alperenxrq
(vt eklemeyi unutmusuz)