- İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konuş artık
bende cracklemiştim fakat paylaşma gereği duymadım arkadaslarlada konustum gerek yok zaten kendiside söylüyor paste olduğunuSelamlar bugün 2-3 türemenin public obf kullanarak (knk clientim cracklenmez) dedigi clienti crackledik gördüğümüz şeyler karşısında çok güldük desenize başlamadan bitirdik
Jar:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirJarı C: diskine atacaksınız
Dll:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dll Vt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Jar Vt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar umarım akıllanmıştır Çıkaracakları diğer clientide bekliyoruz
Credits : Envies,alperenxrq
(vt eklemeyi unutmusuz)
iyiki hocam piyasaya yeni bir skidder gelmesini engelledinizbende cracklemiştim fakat paylaşma gereği duymadım.
valla freede sıkıntı yokta satmaları hosuma gitmedi arkadas killaura ve strafeyi kendi yazmıs bilememiyiki hocam piyasaya yeni bir skidder gelmesini engellediniz
right Shiftbeyler menü tüşü ne
şu linki duzgun at a bi vid atcan la sadeceSelamlar bugün 2-3 türemenin public obf kullanarak (knk clientim cracklenmez) dedigi clienti crackledik gördüğümüz şeyler karşısında çok güldük desenize başlamadan bitirdik
Jar:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirJarı C: diskine atacaksınız
Dll:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dll Vt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Jar Vt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Video:
Arkadaşlar umarım akıllanmıştır Çıkaracakları diğer clientide bekliyoruz
Credits : Envies,alperenxrq
(vt eklemeyi unutmusuz)
yükleniyoşu linki duzgun at a bi vid atcan la sadece
şu linki duzgun at a bi vid atcan la sadece