Youtube izlenme artarsam video öne çıkar mı?

cheaterboy01

Platinum Üye
Youtube videosuna izlenme bot atarsam video öne çıkar mı? Mesela EKMEK Yazsam ekmek tarafında cıkar mı örnek olarak söyledim

Kral anlatamadım galiba. Mesela benim videom izlenmiyor. Mesela video bot izlenmesi atarsam öne çıkar mı?_
Bende Onu Dedim Algoritmaya Bağlı Youtubede Bunu Detaylıca Anlatan Kanallar Var Ama Bana Kalırsa Video İzlenmesi İşe Yaramıyor tek bir videoya Beğeni yorum ve izlenme atmıs biri olarak söylüyorum işe yaramadı malesef

YouTube algoritması nasıl çalışıyor bilmiyorum fakat 1000 abonesi olan kardeşim testo taylan ve yabancı bir youtuberin ana sayfasına çıkmışlığı var.

Youtube videosuna izlenme bot atarsam video öne çıkar mı? Mesela EKMEK Yazsam ekmek tarafında cıkar mı örnek olarak söyledim
videona izlenme botu atman hic bir sekilde one cikarmana yardimci olmayacak ve tespit edildiginde videon silinebilir hesabin ihlal alabilir .
+bunu yeni hesap acarak deneyebilirsin .
video basliginda ekmek varsa evet ekmek yazdiginda one cikar , ama one cikma sadece izlenme ile olmuyor begeniler ve izlenmelerin abonelr tarafindan mi yapildi buna gore ilk uc sirada da olabilirisn ortalrda da , youtube cok fazla analiz yapiyor . youtube da baasari elde etmek kolay degil malesef arastirarak dah fazlasini öğrenebilirsin

kesinlikle öne çıkmaz dediğin gibi yaptım izlenme beğeni bastım kaç defa denedim ama öne çıkmıyor çünkü youtube gerçek izlenme olmadığını anlıyor ve videonu önermiyor boşuna deneme

mal
Peki fake beğeni yapsam?
malesef burda da basarisiz olursun cunku aynisini bende denemistim ve begeni kismi 10 dakka sonra sanirim bulurlandi . 2 senedenfazla oldu bunu yapali.
dogal yollari denemlisin videolarini one cikarman icin . farkli ve dkkkat cekici basliklar kullanabilirisn , eger youtube da kendini belli etmwk istiosan shorts videolari cok guzel bir baslangic olabilir guncel olaylara ait gonderileri yayinlayabilirsin .
aklimdaki her seyi de bir videda deneyebilirsin kaybedecegin sadece paran olur fazlasi degil * ucuza kac * d. youtube gercekten algoritmasi acayip ve zor .

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt