cheaterboy01
Platinum Üye
Youtube videosuna izlenme bot atarsam video öne çıkar mı? Mesela EKMEK Yazsam ekmek tarafında cıkar mı örnek olarak söyledim
Kral anlatamadım galiba. Mesela benim videom izlenmiyor. Mesela video bot izlenmesi atarsam öne çıkar mı?_Her Platformun Farklı Bir Algoritması Var Youtube İçin Öneri İstiyorsan En Net Önerileri Video İzleyerek Bulabilirsin Bana Göre
Bende Onu Dedim Algoritmaya Bağlı Youtubede Bunu Detaylıca Anlatan Kanallar Var Ama Bana Kalırsa Video İzlenmesi İşe Yaramıyor tek bir videoya Beğeni yorum ve izlenme atmıs biri olarak söylüyorum işe yaramadı malesefKral anlatamadım galiba. Mesela benim videom izlenmiyor. Mesela video bot izlenmesi atarsam öne çıkar mı?_
videona izlenme botu atman hic bir sekilde one cikarmana yardimci olmayacak ve tespit edildiginde videon silinebilir hesabin ihlal alabilir .Youtube videosuna izlenme bot atarsam video öne çıkar mı? Mesela EKMEK Yazsam ekmek tarafında cıkar mı örnek olarak söyledim
malesef burda da basarisiz olursun cunku aynisini bende denemistim ve begeni kismi 10 dakka sonra sanirim bulurlandi . 2 senedenfazla oldu bunu yapali.Peki fake beğeni yapsam?