- Ticaret Puanı: 11 / 0
- İletişim
+
İçinde çok fazla skin var banlanırsa geçmiş olsun kücük bir cocuk büyük ihtimalle mail attım ama ne zaman görür bilmiyorum en son 29 aralıkta oynamışsesizturks berkay.123 alın girin bu çara hocam okulda zorbalık yapan bi veledin çarı baya da skin var dolu
buraya atılan bir hesap sence sağlam kalabilir mi 5 dakikaya bannedİçinde çok fazla skin var banlanırsa geçmiş olsun kücük bir cocuk büyük ihtimalle mail attım ama ne zaman görür bilmiyorum en son 29 aralıkta oynamış
Geçmiş olsun o zaman fatih kardeşimeburaya atılan bir hesap sence sağlam kalabilir mi 5 dakikaya banned
Dc istek attım nick umutlityArtık banlı yayıncı almıyoruz. onetime spoof alıp başlayabilirsin orda sorun yok ama banlı yayıncı almıyoruz hocam
İstekleri göremiyorum lütfen sunucuya katılıp ticket oluşturunDc istek attım nick umutlity
Geçersiz yada geçerliliğini yitirmiş diyor bağlantı içinİstekleri göremiyorum lütfen sunucuya katılıp ticket oluşturun
discord.gg/divinesoftware
opera vpn veya warp kullanıyorsunuz vpn değiştirin sorun çözülecekGeçersiz yada geçerliliğini yitirmiş diyor bağlantı için
Telefonda ne önerirsinizopera vpn veya warp kullanıyorsunuz vpn değiştirin sorun çözülecek
cloudfare vpn dısında hersey olur secure vpn vb.Telefonda ne önerirsiniz