Arıyorum ✅ 𝐘𝐄𝐓𝐊𝐈𝐋𝐈 𝐀𝐑𝐈𝐘𝐎𝐑𝐔𝐙 - 𝐘𝐀𝐘𝐈𝐍𝐂𝐈 𝐀𝐑𝐈𝐘𝐎𝐑𝐔𝐙 - 𝐃𝐈𝐕𝐈𝐍𝐄 𝐒𝐎𝐅𝐓𝐖𝐀𝐑𝐄 ✅

Öyle seyler yasanmamasi icin ilk önce ratini yersin zaten
Merhabalar, öyle birşey yapacak kadar düşük değiliz. banlı yayıncı zaten almıyoruz sattığımız spooflar piyasadaki sağlam spooflar zaten. bizi başkalarıyla karıştırmayın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar, öyle birşey yapacak kadar düşük değiliz. banlı yayıncı zaten almıyoruz sattığımız spooflar piyasadaki sağlam spooflar zaten. bizi başkalarıyla karıştırmayın
yetkili alınıyozmu bi support felan olayım yaw

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şartlar : Banlı Olmamanız + Tiktok hesabınız olması

Bu iki şartı karşılıyorsanız;
Discord : lesuno1

Eğer delay banınız varsa? : Eğer 3-4 maç gidiyorsa yine başvuru yapabilirsiniz. Sizden gelen ilk müşteriye karşılık olarak banınız spoofer ile açılır. bot komudu sayesinde 15 dakikada bir 1 seviye hesap açabiliyorsunuz yani hesap açma sıkıntısıda yok (delaylılar için)

Ücret : sizin kodunuzla alan her müşteriye %10 indirim yapıyoruz. ve sizede %10 pay veriyoruz.

Hileniz bizden,eğer ban yerseniz her anakarta uyumlu spooferiniz bizden, bypass bizden. bekleriz..

discord : lesuno1
discord bakarmısın

mesela saglamsa ne kadar sağlam hocam örneğin benim her yayın 500 görüntülenmeden aşağı olmuyor izleyen sayısı 20 max sağlamsa dediğiniz kaç oluyor
Artık banlı yayıncı almıyoruz. onetime spoof alıp başlayabilirsin orda sorun yok ama banlı yayıncı almıyoruz hocam

Artık banlı yayıncı almıyoruz. onetime spoof alıp başlayabilirsin orda sorun yok ama banlı yayıncı almıyoruz hocam
ben yeni sistem dizdim knk banlı değilim
image.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt