lyrixwx
Diamond Üye
- İletişim
benidebeni etiketlememişsin yaptığın harbi ayıp bişey demiyom
benidebeni etiketlememişsin yaptığın harbi ayıp bişey demiyom
iyi dedin kayra abiAdamların ban yemesi umrunda değil aq
ban yenilecek ne var ki ? soru sordum alt tarafıAdamların ban yemesi umrunda değil aq
manyak mısın nesın
iyi dedin kayra abi
HALA ETİKETLİYO AMK ADSPIJBIOPQWBHJDQWIODHBFIOPUEQWJHOIQWDIOÖzür dilerim herkesten , kafayı yemeğe ramak kaldı o yüzden etiketledim sizleri
@Tarzaned @eac @Lenzy @Curlys @virus @Sein @LordStore @TibetUlubey @x32 @Lecira @Shrond @Samuel2 @NovaSoftware @Lyk1a @keywinauth @Guncureal @ahnetyus45 @ContDrak @gokyy @frontman @legitullah @NOVA @lyrixwx @MAJ0R @kaykun31 @RecoXD @swiz7capone @flexdyn @sifonburak50 @abcde @rota444 @VEN0X @egemat996 @laskeyom23 @babpiro344 @kiwanc23 @anafx @Supphime1337 @Zeph @fantasy @alfredd @Sw7ven @Larksharp @3mrovsky @curwyz @leongrphc @HiddenUser @KodVip @cileklixlaeuss @oyunsever3858 @mir19 @frezzyterror @Katilhamsi61 @MrYasin @keyifcibey @amkcocugu @veb @LAURESS7 @mubarekpapaz @bien @Yukii @hileogrencemben @weqeqwewqsada @allahininadina @surfs @Qimptoven @0kul @rusonline @Dllmatik @wyxreez @BilgeAdAMReis31 @dreamfonsi @Raichu @benkimim32 @eswh @Poncipp @rusila16 @lowichh @sqwrty @omerbabapro33 @zega45er @Xiaq
cheat engineyi tespit edilmeden kullanarak pointer bulmak istiyorum , yardımcı olur musunuz , kimse anlamamış beni
Ban yiyenleri de etketlemişsin o anlamda söyledimban yenilecek ne var ki ? soru sordum alt tarafı
Sağol faraziiyi dedin kayra abi
ıoughuydagsduygasgtydgauydgadkıadsıjoaıodsaıodsHALA ETİKETLİYO AMK ADSPIJBIOPQWBHJDQWIODHBFIOPUEQWJHOIQWDIO
affen yanlış anladım kusura bakmaBan yiyenleri de etketlemişsin o anlamda söyledim
Sağol farazi