- İletişim
tten hile demek abi hile yedi ondan sıkıntı yoksadece dalga geçiyorsunuz cevap vermiyorsunuz
tten ne oluyor kardeşim
tten hile demek abi hile yedi ondan sıkıntı yoksadece dalga geçiyorsunuz cevap vermiyorsunuz
tten ne oluyor kardeşim
discordum varda arkadaşlık isteği nasıl atılıyor bulamadım benim adım bu beni ekler misin "zirdeli47mardin_43018" bu benim adımgel kral ben sana vericem discorddan ekle beni .valnova.
ttnete ne yaptı kittnet kanka
oldurmusdiscordum varda arkadaşlık isteği nasıl atılıyor bulamadım benim adım bu beni ekler misin "zirdeli47mardin_43018" bu benim adım
ttnete ne yaptı ki
öyle olmaz kral erdoğanı dıs isler bakanını filanda etiketleSelamunAleyküm arkadaşlar , Hile sektörü ne kadar değişmiş ,
Hileyle tanışma hikayem Wolfteamı bitiren "DolaSvikari " , Ensar Yiğit Göktürk" , "mo1ra" adlı kişiyle oldu
bu arkadaş wolfteamda hile kodlardı herkeze dağıtırdı , bedava pointer verirdi garibanları sevindirirdi
şimdi sopofer , hwid , değişik değişik terimler türemiş herşey değişmiş
"KISA KESİP KONUYA GELİYORUM"
Arkadaşlar "Cheat Engine"yi tespit edilmeden kullanmak istiyorum bana bunu öğretin yeter "
arkadaşlar başaramadım , yapamadım , youtubeden " cheat engine bypass" adlı videoları izleyip yaptıklarını yapdım olmadı
siz nasıl yapıyorsunuz , cheat engineyi kullanmayıda bilmiyorum onuda öğrencem az çok , sadece hile kodlayan kişiler yazarsa sevinirim lütfen bilgisi olanda yazsın
yani yanlış yönlendirmeyin beni
@Eci @@LeftCaps @cakal951 @jillreverse @Guresbero @eac @taizen @shane @Ahlaksiz @StrongHold @GtxCiner @UnrankedTR @imbaval @HzRte @vaxobey @pluvialich @ardabyklc23 @metzag @hesapawuzs @yarisamaz @Davies @OmerEduardont @Aldting @Cattleya @Peargoo @liphsoft @hornymoly @ozicano @perspekTIF @marihuana @lyrixwx @fendisREAL @Aquamarine @Ventory @Mjolnir @tmmknk @cruciferi @ibrhmbas @BlackPlague @EchoXCheats @ibrahimcosgun @lykia1881 @discozelq @ewigherr @Astrinoo @ishal @VEN0X @akuvvetcanx @INI @XSamurai @babpiro344 @Katarina @founctie @ARTEM @Supphime1337 @JoJoxec @StealthVGC @Zeph @Kyle1 @VGC @PhantomWare @GotikOyunda @surqlext @lavexbrky @egeddgl @Hexist @AccountSeller @hern0s @LeftCaps @leongrphc @pr0xyy @fr3dofficial @purpoles @hawkeye @@Dreamfancy @cileklixlaeuss @basiosda1337 @Ossi @dombili44 @frezzyterror @rowsf @urban @Zeulty @@LetaSoftware @@Davuk @s4turnxddd @Jettir @aoda @Lng @Lusy @LAURESS7 @OKBurak @Astronix @wloit @Davuk @bien @kakayiyenfatali @Viskinapim @CanerySoftware @xentquarex @mapperdev @606 @Spea @artefix @que @Yukii @apex06 @JeremyLosINC @traction @agentlmao @RelaSoftware @provalo @@UnrankedTR @XscapeX @loladdict @allahininadina @surfs @Qimptoven @rusonline @lol1337 @yuceaachles @dolaSvikari3434 @omercnsbnc @aphuss @PAROSS @DevZenith @Raichu @Kelardz @benkimim32 @Devasting @Lity @sqwrty @r94 @Val5 @HUROX @Va1orHack
LASKLDSGJKLDFJGKLJDFHŞİKLGDFHGJKHDFŞGKJDHFGDHFLİGHDİFJGDİFLKGJDFİKLGJLKİFDJİGLKSFJİGDKLFdiscordum varda arkadaşlık isteği nasıl atılıyor bulamadım benim adım bu beni ekler misin "zirdeli47mardin_43018" bu benim adım
ttnete ne yaptı ki
mardinli oldugun belliydiDiscord adım bu bana öğretir misiniz
zirdeli47mardin , zirdeli47mardin_43018
bu sefer ben varım yupiiÖzür dilerim herkesten , kafayı yemeğe ramak kaldı o yüzden etiketledim sizleri
@Tarzaned @eac @Lenzy @Curlys @virus @Sein @LordStore @TibetUlubey @x32 @Lecira @Shrond @Samuel2 @NovaSoftware @Lyk1a @keywinauth @Guncureal @ahnetyus45 @ContDrak @gokyy @frontman @legitullah @NOVA @lyrixwx @MAJ0R @kaykun31 @RecoXD @swiz7capone @flexdyn @sifonburak50 @abcde @rota444 @VEN0X @egemat996 @laskeyom23 @babpiro344 @kiwanc23 @anafx @Supphime1337 @Zeph @fantasy @alfredd @Sw7ven @Larksharp @3mrovsky @curwyz @leongrphc @HiddenUser @KodVip @cileklixlaeuss @oyunsever3858 @mir19 @frezzyterror @Katilhamsi61 @MrYasin @keyifcibey @amkcocugu @veb @LAURESS7 @mubarekpapaz @bien @Yukii @hileogrencemben @weqeqwewqsada @allahininadina @surfs @Qimptoven @0kul @rusonline @Dllmatik @wyxreez @BilgeAdAMReis31 @dreamfonsi @Raichu @benkimim32 @eswh @Poncipp @rusila16 @lowichh @sqwrty @omerbabapro33 @zega45er @Xiaq
cheat engineyi tespit edilmeden kullanarak pointer bulmak istiyorum , yardımcı olur musunuz , kimse anlamamış beni