Çözüldü Yeni̇ bi̇r hdd aldım van152 kalktı fakat 10dkda bi̇r ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kmaskmdakxmaksd

Normal Üye
Arkadaşlar, HWID ban yemiştim. VAN152 hatası alıyordum sürekli, oyun SSD'ye kuruluydu. Bilgisayarımın HDD'si yoktu ve yeni bir HDD alıp Valorant'ı sıfırdan yükledim. Şimdi VAN152 hatası kalktı ve hesap açıp poligonda oynarken 10 dakikayı geçtikten sonra hesap ban yiyor. Buna bir çözüm var mıdır?

@Emrebilgen32 Ben onu kullandığım için ban yemiştim. Hem hesabım hem de cihaz banı yedim kanka pek tavsiye etmem. Gittim ücretli spoofer alıp öyle kaldırdım banımı. Ban yiyince valoyu çok özlersin
dediğini varya şuan çok iyi anlıyorum ramazan ayındayız sahura kadar yatmıyorum oyun oynuyorum her masaüsütne geçişimde valorant gözüme bi takılıyo şu free hwid nin güncellenmesini bekliyorum o güncellendikten sonra da olmazsa 3 ay sabretcez artık

Arkadaşlar, HWID ban yemiştim. VAN152 hatası alıyordum sürekli, oyun SSD'ye kuruluydu. Bilgisayarımın HDD'si yoktu ve yeni bir HDD alıp Valorant'ı sıfırdan yükledim. Şimdi VAN152 hatası kalktı ve hesap açıp poligonda oynarken 10 dakikayı geçtikten sonra hesap ban yiyor. Buna bir çözüm var mıdır?
knk valoranta ticket at ve yalan sebep uydur 1 aya 2 aya belki açılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt