Çözüldü Yeni̇ bi̇r hdd aldım van152 kalktı fakat 10dkda bi̇r ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kmaskmdakxmaksd

Normal Üye
Arkadaşlar, HWID ban yemiştim. VAN152 hatası alıyordum sürekli, oyun SSD'ye kuruluydu. Bilgisayarımın HDD'si yoktu ve yeni bir HDD alıp Valorant'ı sıfırdan yükledim. Şimdi VAN152 hatası kalktı ve hesap açıp poligonda oynarken 10 dakikayı geçtikten sonra hesap ban yiyor. Buna bir çözüm var mıdır?

Arkadaşlar, HWID ban yemiştim. VAN152 hatası alıyordum sürekli, oyun SSD'ye kuruluydu. Bilgisayarımın HDD'si yoktu ve yeni bir HDD alıp Valorant'ı sıfırdan yükledim. Şimdi VAN152 hatası kalktı ve hesap açıp poligonda oynarken 10 dakikayı geçtikten sonra hesap ban yiyor. Buna bir çözüm var mıdır?
VAN152 hatası kısacası HWID banı Anakart,HDD/SSD,Ekran kartı,RAM gibi bileşenlere atılabiliyor. Anakart marka ve modeline göre sitede adminlerin onayladığı spoof yöntemlerine bakabilirsin ki anakart seri numarasının yanı sıra hdd ve ssd cihazlarının da seri numaralarını değişmen gerekecek.

Poligon banı deniyor içinde bulunduğun duruma, MAC adresini değiştirerek ve DMIEditor ile tekrark HWID Değişikliği yaparak giriş yapabilirsin.

Harddiskle falan hwid ban kalkmaz gençler. Valorant zaten sizin harddisklerinize bakmıyor bile asıl olay anakartta. Anakart alsaydın kalkardı tamamen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt