Yemeksepeti 80/50 Kupon Tanımlı Hesaplar

80/50 SMS Onaysız Kupon Tanımlı Hesap stok mevcut.
Fiyat: 5₺
Toplu alımlarda indirim yaparım.

Siteden anlık olarak 7/24 alım yapabilirsiniz.

Adet sınırı yoktur. İster 1 adet ister 100 adet satın alabilirsiniz.

Hesapların hepsi kontrol edilip yüklenmiştir. Garantilidir.

Siteye özel fiyat 3₺

Satın almak için tıklayınız:

Lütfen aşağıdaki bilgileri okumadan alım yapmayınız.
Hesap giriş bilgileri ile hesaba giriş yapacaksınız. Hesapta kupon tanımlıdır. Kullanabilmeniz için sms onay yapmanız gerekli. Sadece mobil uygulama üzerinden indirimi kullanarak sipariş verebilirsiniz. İnternet sitesi üzerinden kullanamazsınız. İlk defa kullancak arkadaşlar satın aldıklarında nasıl kullanacaklarına dair detaylı rehberi de ileteceğim. Bu şekilde sorun yaşamadan kullanacaksınız.

Satın almak için DM göderebilir veya Telegram üzerinden ulaşabilirsiniz;
Kral discord varmı ?

Siteye özel fiyat 3₺

Siteye özel fiyat 3₺

İletişim için:

Telegram ;

Discord ; Grata#2262

Hocam adres kısmını nasıl yapabiliriz sipariş vermede methodu nedir ? 20 tane hesap alabilirim duruma göre

Buna önlem getirdiler diye biliyorum.Telefon numaranı başka bir hesaba tanımladıysan ve kupon kullandıysan o telefon numarasını başka hesapta daha kullanamıyorsun.Her telefon numarasına 1 adet kupon geçerli.Aynı şeyi adres içinde yapıyolar.
Sadece enfes50 kupon kodu için geçerli bu durum hesaba tanımlı kuponlar için istediğiniz kadar kullanabilirisniz

Hocam adres kısmını nasıl yapabiliriz sipariş vermede methodu nedir ? 20 tane hesap alabilirim duruma göre
Hocam adreste bir sıkıntı olmuyor, satın aldıktan sonra nasıl kullanmanızı anlatan detaylı bir rehber gönderiyorum. İsterseniz dm'den ulaşın kullanım rehberini ileteyim size.

Siteyi kullanarak hesap aldım. Gönderdiği rehbere göre sipariş verdim sorunsuz geldi yemeğim. Sağol +rep

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt