Biggy
Gold Üye
Teşekkür ederim, afiyet olsun.ben aldım çalıştı sağol
Teşekkür ederim, afiyet olsun.ben aldım çalıştı sağol
sağolTeşekkür ederim, afiyet olsun.
Mesaj kasmak için mi yazıyorsun? Ne doğru mu?doğru mu
Satış devam ediyor, stok mevcut.Onaylanmasını bekliyoruz
Maalesef yok, sadece yemeksepeti mevcut.trendyol go var mı
80/50 SMS Onaysız Kupon Tanımlı Hesap stok mevcut.
Fiyat: 5₺
Toplu alımlarda indirim yaparım.
Lütfen aşağıdaki bilgileri okumadan alım yapmayınız.
Hesap giriş bilgileri ile hesaba giriş yapacaksınız. Hesapta kupon tanımlıdır. Kullanabilmeniz için sms onay yapmanız gerekli. Sadece mobil uygulama üzerinden indirimi kullanarak sipariş verebilirsiniz. İnternet sitesi üzerinden kullanamazsınız.
Satın almak için DM göderebilir veya TG üzerinden ulaşabilirsiniz;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yemeksepetinin market özelliği için de kullanılabiliyor mu yoksa sadece yemek bölümü için mi geçerli80/50 SMS Onaysız Kupon Tanımlı Hesap stok mevcut.
Fiyat: 5₺
Toplu alımlarda indirim yaparım.
Lütfen aşağıdaki bilgileri okumadan alım yapmayınız.
Hesap giriş bilgileri ile hesaba giriş yapacaksınız. Hesapta kupon tanımlıdır. Kullanabilmeniz için sms onay yapmanız gerekli. Sadece mobil uygulama üzerinden indirimi kullanarak sipariş verebilirsiniz. İnternet sitesi üzerinden kullanamazsınız.
Satın almak için DM göderebilir veya TG üzerinden ulaşabilirsiniz;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sadece yemek bölümü için geçerliyemeksepetinin market özelliği için de kullanılabiliyor mu yoksa sadece yemek bölümü için mi geçerli