Yazılımım İçin Grafiker lazım

Madem mesaj geçmişi paylaşıyoruz, senin tasarımları beğendiğinin ve onayladığının kanıtıda buradadır. Beğenmeyen bir insan süper olmuş demez. İki yüzlü olmayı bırakın. Normalinde daha uygun fiyata tasarım yaptım, 350 liraya hem PSD hem tasarımın kendisini paylaştım. Arkadaş ona rağmen kötü yorum yapmaya devam ediyor gülünç.
Screenshot_9.png
Screenshot_8.png

:incredible:
üzülme diye yazdım la

arkadaşlar sakin tasarımcı sordum ihtiyacımıda giderdim lütfen sakin olun :imtired:

Kardeş ben senin gibi 2-3 twitch bannerı yapmıyorum. Kaç büyük firmayla çalıştım ben, kaliteden bahsetmeyelim istersen. İş yerinin adresini vereyim bir gün gel çay içelim yaptığım tasarımları konuşalım. Senin de gözün gönlün açılsın, bir şeyler öğrenirsin belki. (Telif hakları nedeniyle tasarımları paylaşamıyorum. Müşterilerden izin alınması gerekiyor.)
Kanka kodlama yapmıyorsun sonuçta, kodları paylaşmayacaksın ya da psd. Görselin kendisini paylaşacacaksın. Çalıştığın kişilerin hiçbiri mi izin vermedi? Yalancının tekisin, çalıştığın yerleri ispatla da görelim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
profesyonel olmayan adam kendini profesyonel görüyor ya hacı valla komik duruma düşürüyorlar kendilerini
bırıne hos gelmeyen baskasına hos gelebılır tasarımcı bırey bıle ruh halını tasarıma yansıtır tasarımcının yaptıkları tasarımcı hakkında oldukca bılgı verebılmektedır bazı tasarımları aynı ruh halını yansıtan bırey sevebılır hosuna gıdebılır ama aynı ruh halını yasamayan bırılerıne sıkıcı hos gelemeyebılır burdakı onemı olan tasarımcının evrensel dıle hıtap etmesı herkes tarafından sevılen hoslanılan eserler uretebılmesıdır @Seksepalite nın yaptıgı tasarımlar hos ımzasındakı sey bıle guzel gorunmekte @licores in tasarımlarıda guzel emek verıyor ıkı tarafta bırı çıtayı yukseltıp bır ıs yerı acmıs olabılır bırının ıs yerı olamayabılır ınternet bır mecra yuz bınlerce musterının gezdıgı bır yer olarak gorun bır ınternet sıtesı bır ısyerı sayılmaktadır bırının dort duvarı bırının bır domaını ıkısıde aynı sey ıkısıde dukkanlarına trafık cekmeye calısıyor eserlerıyle bırseylerı kanıtlama pesınde bır yerlere gelebılmenın pesınde

demem o kı yanlıs anlasılmalar olabılır bırıne dogru baskasına yanlıs konusabılırsınız burda en buyuk nımet agızdan cıkan her bır kelımenın esırı durumundasınız soyledıgınız her soz sızı esır eder o yuzden konusmalarınıza dıkkat edın 3 gunluk dunyada bırbırınızı kırmaya gerek yok pısman olacagınız soylenımlerden uzak durun bugun varsınız yarın yoksunuz

Ortada bok atılmayacak ne kadar konu varsa bu adam orada skdlfşjksj Allah yardımcınız olsun @fxntasy

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt