Saygısını bozana zerre saygı göstermem, tasarımı beğendiğini söyledin, yaptırdın ve revize istemedin. Beğenmeyen birisi zaten revize ister. Tasarım oldu bitti, hoşuna gittiğini dile getirdin. Şimdi de burada boşboğazlık yapma. Üç kuruşluk insanlarsınız.
Hizmetimden şu ana kadar bir sürü kişi yararlandı 700 bin takipçili yayıncı KAYPEA, apophis, jaxres, telchar, gerekli şirketlerin sosyal medya tasarımlarını yaptım. Şirket üzerine teklifde geldi ama okuluma devam etmek istediğimden teklif olumlu sonuçlanmadı, bu piyasada eğer birisine PROFESYONEL DEĞILSIN demek istiyorsan, önce çalıştığı kişilere referans aldığı kişilere bakacaksın. Ben şuana kadar herkese sınırsız revize verdim, suistimal eden kişilere saygısızlık yapan kişilere de bunu yaptım. Ama sen çalışma bitmiş, her şey bitmiş bundan aylar sonra karalama yapmak için BEĞENMEDIM diyorsun, saygısızlık olmasın diye tasarımlarını almışmış sen onu benim külahıma anlat. Ben portfolyoma emek verdim, çalışmalarımı göstermek için paylaştım.
@Seksepalite adlı kişiye profesyonel diyorsun ama daha portfolyosu bile yok. Yaptığı tasarımların kaliteside ortada. Senin o zevksiz göz zevkine hitap etmeyebilir, sen istediğin şekilde başkasına daha pahalıya daha kötü tasarım yaptırabilirsin. SEÇIM SENIN. Kimseye alttan almazlık yapmayacağım, saygının bozulması gerektiği yerde saygımı bozarım. Sen kim oluyorsunda benim mesaj geçmişimi buraya paylaşıyorsun? İnsanlara yukarı taraftan bakmaya vazgeçin, seninle samimi samimi sohbet kuruyorum gerektiğinde konuşuyorum. İnsanların arkasından konuşuyorsunuz. Ben olayı sadece tasarımla bitirmem, her şey para değil benim gözümde.