HeijanUmut47
Bronz Üye
Arkadaşlar Hileyi indirdim çaılştırdım sonra Microsoft .NET Framework Hatası verdi bilen varsa yardımcı olabilirmi
kanka bütün virüs programlarını kapat google virüsünüde kapat tekrar dene bende oluyorArkadaşlar Hileyi indirdim çaılştırdım sonra Microsoft .NET Framework Hatası verdi bilen varsa yardımcı olabilirmi
kardeşim net fremwork bütün sürümleri indirmeni öneririmArkadaşlar Hileyi indirdim çaılştırdım sonra Microsoft .NET Framework Hatası verdi bilen varsa yardımcı olabilirmi
Beliki bilgisyarın güncel değildir herşeyini güncel tut belki işe yarar.Arkadaşlar Hileyi indirdim çaılştırdım sonra Microsoft .NET Framework Hatası verdi bilen varsa yardımcı olabilirmi
burada benim dedğim gibi detaylı bir şekilde anlatıyor yardım alabilirsiniz.Arkadaşlar Hileyi indirdim çaılştırdım sonra Microsoft .NET Framework Hatası verdi bilen varsa yardımcı olabilirmi
Kaldır yeniden yükle yada onar bu ikisinden birini yapınca muhtemelen düzelir.Arkadaşlar Hileyi indirdim çaılştırdım sonra Microsoft .NET Framework Hatası verdi bilen varsa yardımcı olabilirmi
14 saat oldu kardeşim atmıcaksın linki banlıyorumbi link vercem 1dk