XQMO Spoofer Crâcked - hwid.com.tr & Manuel Disk SN Changer !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dostum spoofer dediğin şey amidewin xD?
kanka onu yedek olarak ekledim anakart değiştirme işleminde serial değişmezse (izinlerden dolayı değişmeyebiliyor) amidewin devreye giriyor. amidewini yedek olarak ekledim çünkü ban kaldırmaya odaklı bir yazılım.

+ zaten sadece amidewin olsa insyde bioslara destek nasıl verelim?

Ineyd bios destek verdiğini görmedim ve ayrıca çoğu kişi bu forumda senden aldığı ürünün çalışmadığı ve iade yapılmadığı hakkında şikayete bulundu ?
kanka onu yedek olarak ekledim anakart değiştirme işleminde serial değişmezse (izinlerden dolayı değişmeyebiliyor) amidewin devreye giriyor. amidewini yedek olarak ekledim çünkü ban kaldırmaya odaklı bir yazılım.

+ zaten sadece amidewin olsa insyde bioslara destek nasıl verelim?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ineyd bios destek verdiğini görmedim ve ayrıca çoğu kişi bu forumda senden aldığı ürünün çalışmadığı ve iade yapılmadığı hakkında şikayete bulundu ?
destek veriyor. iade alamayanların HİÇBİRİ koşullara uygun mail göndermedi.

SSL assertion fail, make sure you're not debugging Network. Disable internet firewall on router if possible.

If not, ask the developer of the program to use custom domains to fix this.

Waiting for 5 seconds, press a key to continue ...

böyle bir hata alıyorum

Neden ban yediniz forumdan o zaman ?
forum adminleri, iade koşullarına göre mail göndermeyen birine para iadesi yapmamı istediler, bende reddettim ve isterlerse beni banlayabileceklerini söyledim.
SSL assertion fail, make sure you're not debugging Network. Disable internet firewall on router if possible.

If not, ask the developer of the program to use custom domains to fix this.

Waiting for 5 seconds, press a key to continue ...

böyle bir hata alıyorum
hosts cleaner kullanabilirsin ama giremezsin zaten

Gelen giden amidewin falan satıyor galiba bende mi uyduruk bir isimle amidewin satsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt