ExternalS
Diamond Üye
Kanka siyah ekran full hiç bir şey yok denedim de ayrıca yazdım yok sırf siyah ekranBikac kere exit yaz.
Kanka siyah ekran full hiç bir şey yok denedim de ayrıca yazdım yok sırf siyah ekranBikac kere exit yaz.
poligonda deneyeyım dedım aımbotu kapadım açtım tekde banlandıHilenin güncel ban durumunu öğrenebilir miyim? Legit oynarsak kaç maçta ban atar?
Aim dedected açmayın. only esp oynayınpoligonda deneyeyım dedım aımbotu kapadım açtım tekde banlandı
Ben daha hile menüsünü göremedim yardımcı olurmusun windows 1809 sürümüne sahibim secure boot kapalı csm boot kapalı hileyi açıyorum enter key kısmına a yazıyom succes diyor oyuna giriyom inserte basıyom menü gelmiyor yardımcı olurmusunuzpoligonda deneyeyım dedım aımbotu kapadım açtım tekde banlandı
.efi dosyasını tekrar yükle.Ben daha hile menüsünü göremedim yardımcı olurmusun windows 1809 sürümüne sahibim secure boot kapalı csm boot kapalı hileyi açıyorum enter key kısmına a yazıyom succes diyor oyuna giriyom inserte basıyom menü gelmiyor yardımcı olurmusunuz
All runtimes ı indirdin miBen daha hile menüsünü göremedim yardımcı olurmusun windows 1809 sürümüne sahibim secure boot kapalı csm boot kapalı hileyi açıyorum enter key kısmına a yazıyom succes diyor oyuna giriyom inserte basıyom menü gelmiyor yardımcı olurmusunuz
EvetAll runtimes ı indirdin mi
boot ekranındaki mavi ekranda driver load succesfuly yazıyor demi boot u yaptıktan sonra.
esp oynadım sadece ilk maçta bannedAim dedected açmayın. only esp oynayın
bende ikisinide denedim esp kullandım sadece bunda poligonda ban yedim espyle diğerinde dmde ban yedim daha 10 vuramadanboot ekranındaki mavi ekranda driver load succesfuly yazıyor demi boot u yaptıktan sonra.
hile dec ilk maçtan banlıyor xd
esp oynadım sadece ilk maçta banned