katılıyorum knkkanser uefi ve 1809 a devam
Önemli dosyaları olanlarneden 1809a bu kadar takıldınız ki format usbye yükleme max 1 saat format max 20 dk bitti ztn olmadı valorantı başka disk açıp atarsınız 1 saatte fln halledelir saat 20.30da kurmaya başladım 21.17 bitti valorantta free hile varken kaçırılırmı hiç
evet başlıca sebepler bunlar ama *anguard gibi bi anticheat de hile açmayı göze almışsa zaten format atması gerekicek ileride sebebini herkes biliyorÖnemli dosyaları olanlar
Format atmaya üşenenler
Bilgisayar kendisinin olmayanlar
Uefi desteği olmayanlar
1809 da fps kaybı yaşayanlar
Efi dosyasını loadlamayı bilmeyenler (bu çok nadir olur heralde)
Bu durumdan etkilenebilir
Ya benim anlamadığım şey bu crcak bi hile yani paralı. Paralı hileye pageguard koymamak nedir cahiliye devrimi olm burasıevet başlıca sebepler bunlar ama *anguard gibi bi anticheat de hile açmayı göze almışsa zaten format atması gerekicek ileride sebebini herkes biliyor
Önemli dosyaları olanlar
Format atmaya üşenenler
Bilgisayar kendisinin olmayanlar
Uefi desteği olmayanlar
1809 da fps kaybı yaşayanlar
Efi dosyasını loadlamayı bilmeyenler (bu çok nadir olur heralde)
Bu durumdan etkilenebilir
Biz sizler için uğraşıp paralı bi hileyi tamamen ücretsiz yapıyoruz ama hala da sizlere yaranamıyoruz. Sürüm beğendiremiyoruz.Ya benim anlamadığım şey bu crcak bi hile yani paralı. Paralı hileye pageguard koymamak nedir cahiliye devrimi olm burası
Allah razı olsun hocam.Biz sizler için uğraşıp paralı bi hileyi tamamen ücretsiz yapıyoruz ama hala da sizlere yaranamıyoruz. Sürüm beğendiremiyoruz.