Çalışmıyor Xorbot.cc Memory BetaScript (Undetected)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu script japon çin kore garena serverlarında detected. Yani normal serverda da detected olma riski yüksek. Kötü çalışıyor zaten, ben olsam kullanmazdım.

This script is detected in the japan, china, korean and the garena server. It is probably about time it will be detected in the normal servers as well. Personally, I wouldn't use it since it works really bad anyways.

Bu script japon çin kore garena serverlarında detected. Yani normal serverda da detected olma riski yüksek. Kötü çalışıyor zaten, ben olsam kullanmazdım.

This script is detected in the japan, china, korean and the garena server. It is probably about time it will be detected in the normal servers as well. Personally, I wouldn't use it since it works really bad anyways.
script değilki makro bu detect olma gibi bir ihtimali yok lütfen bilmeden yazma

script değilki makro bu detect olma gibi bir ihtimali yok lütfen bilmeden yazma
Kaynak kodunu incelendin mi scriptin? Daha discordunda semi-internal olduğu yazıyor. EPVP'den de banlı Xorbot. Aynı zamanda detected de yazıyor paralı versiyonu için biraz forumlarda gezersen. Macro olsun script olsun pixelbot olsun farketmez ben sadece çinde veya başka bir sunucuda tespit edilebilir olduğunu yazdım.

Kaynak kodunu incelendin mi scriptin? Daha discordunda semi-internal olduğu yazıyor. EPVP'den de banlı Xorbot. Aynı zamanda detected de yazıyor paralı versiyonu için biraz forumlarda gezersen. Macro olsun script olsun pixelbot olsun farketmez ben sadece çinde veya başka bir sunucuda tespit edilebilir olduğunu yazdım.
epvpde banlı değil xorbot en üstte konu olarak duruyor semi internal olayı sadece makara discordlarında takılsaydın yada adminlerle iletişime geçseydin haberin olurdu zaten ve bu şekilde bilmediğini anlamış oldum bir sorun yaşarsan yazarsın iyi forumlar ve semi internal makarası internale yakın olduğu için yazılı xd
Ekran Alıntısı.PNG
gerçekten bilgin olmadığı halde yorum atıyorsun buyur buda konusu epvpde ayrıca tekrardan söylüyorum undetected ben ana hesabımda kullanıyorum 15 gündür her maç report yiyorum scriptten :D

Son düzenleme:
şampiyona kitlenme özelliği var mı?

If i use this tool hack, my account can be banned or not ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt