Çalışmıyor Xorbot.cc Memory BetaScript (Undetected)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka iyi hoşta kafamda iki soru var.Birincisi ban durumu nedir undetected yazmışsın ama çoğu undetect hile 1-2 haftaya banlatıyor.İkinci sorum ise daha doğrusu itirazım/isteğim ; konuyu sanki yabancı bir forumda bulmuşum gibi hissettiriyorsun özellikler tamamen ingilizce yazılmış tamam belki sen ben biliyoruz falan ama bilmeyenler için eziyet resmen umarım düzenlersin :)

Kanka iyi hoşta kafamda iki soru var.Birincisi ban durumu nedir undetected yazmışsın ama çoğu undetect hile 1-2 haftaya banlatıyor.İkinci sorum ise daha doğrusu itirazım/isteğim ; konuyu sanki yabancı bir forumda bulmuşum gibi hissettiriyorsun özellikler tamamen ingilizce yazılmış tamam belki sen ben biliyoruz falan ama bilmeyenler için eziyet resmen umarım düzenlersin :)
hile zaten bana ait değil sadece loader yaptım

Skilleri otomatik atıyor değil mi?

Qiyana ve ezrealda mı oluyor sadece başlıkta öyle yazıyor

Sorularımı cevaplarsan çok mutlu olurum 😀
diğer herolardada var (cast q cast w cast e cast r ve predictionu açarsan diğer şampiyonlardada çalışıyor) ezreal ve qiyana scripte eklenenler ama güzel değil bence twitch kog falan oyna ben kapatıyorum otomatik komboyu genelde mouse'nin gidişatını bozuyor ve arada Priv scriptteki gibi takılıyor.

Orb düzgün çalışıyor ama skill shotları cozemedım açıkçası :(

Anything related to spell doesnt work for me, only auto atack work :(

spells don't work for me, and orbwalking doesn't focus the champion. maybe ahk scripts can work with this project

[QUOTE = "Sorik, post: 72927, member: 82702"]
Xorbot.cc Memory
(Beta)

(Undetected)
Specifications ;;
Orbwalker
Auto Combo (Ezreal, Qiyana)
Prediction (xorbot self prediction)
AttackRange / Overlay / Stream proof (you can use it in broadcasts / videos)

Usage Video (strictly watch and adjust the settings I show in game or it won't work) ;;
[MEDIA = youtube] 8ibkPCAfuHU [/ MEDIA]

I wish you all good luck.

[/ QUOTE]
h to use

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt