kite atıyor otomatik kombo yapıyor normal bir script gibi.Bu özellikler ne işe yarıyor hepsini kısaca özet geçer misiniz lütfen
kite atıyor otomatik kombo yapıyor normal bir script gibi.Bu özellikler ne işe yarıyor hepsini kısaca özet geçer misiniz lütfen
hile zaten bana ait değil sadece loader yaptımKanka iyi hoşta kafamda iki soru var.Birincisi ban durumu nedir undetected yazmışsın ama çoğu undetect hile 1-2 haftaya banlatıyor.İkinci sorum ise daha doğrusu itirazım/isteğim ; konuyu sanki yabancı bir forumda bulmuşum gibi hissettiriyorsun özellikler tamamen ingilizce yazılmış tamam belki sen ben biliyoruz falan ama bilmeyenler için eziyet resmen umarım düzenlersin
Skilleri otomatik atıyor değil mi?kite atıyor otomatik kombo yapıyor normal bir script gibi.
diğer herolardada var (cast q cast w cast e cast r ve predictionu açarsan diğer şampiyonlardada çalışıyor) ezreal ve qiyana scripte eklenenler ama güzel değil bence twitch kog falan oyna ben kapatıyorum otomatik komboyu genelde mouse'nin gidişatını bozuyor ve arada Priv scriptteki gibi takılıyor.Skilleri otomatik atıyor değil mi?
Qiyana ve ezrealda mı oluyor sadece başlıkta öyle yazıyor
Sorularımı cevaplarsan çok mutlu olurum