Satıyorum ❤️ Woondzy Color Aimbot 🚀 Flickbot, Silentbot, Triggerbot More ✔️ woondzy.store

Hocam Arduino gerekiyor mu hvci açık kapalı fark eder mi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İyi satışlar kral

İyi satışlar R3d Purpl3 falan yazınca daha mı safe oluyor :rolleyes:

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Teşekkürler hocam :iliked:

Teşekkürler biz guiyi aldığımızda öyleydi hiç ellemedik hocam yazılara daha safe olmuyor bir anlamı yok bazı insanlar loader isminide değiştiriyor daha safe olur belki diye ama hiçbir anlamı yok hiçbirşey farketmiyor
Hocam hiçbir işe yaramıyor demek biraz mantıksız olur. Valorant için geçerli mi bilmiyorum fakat bazı oyunlarda string detection sistemi mevcut, Aimbot kelimesini içeren herhangi bir string tespit edilirse yasaklanma gibi, sanırım sourceyı satın aldığınız kişiler ona karşı önlem almak istediler.

İyi satışlar dilerim bu arada.

Hocam hiçbir işe yaramıyor demek biraz mantıksız olur. Valorant için geçerli mi bilmiyorum fakat bazı oyunlarda string detection sistemi mevcut, Aimbot kelimesini içeren herhangi bir string tespit edilirse yasaklanma gibi, sanırım sourceyı satın aldığınız kişiler ona karşı önlem almak istediler.
Hocam kod bakımından evet ama text bakımından hiçbir işe yaramıyor bazı insanlar loaderi alıp masaüstüne çıkartıp ismini bile görev yöneticisinde veya herhangi bir logitech discord gibi isimler koyuyor bunların işe yaramadığını belirttim ben yukarıda bunların hiçbir işlevi yok

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt