Arkadaş 3 yıl önce open source yayınlanan şeylerden habersizColorbotta nasıl silentbot oluyor hocam?
Arkadaş 3 yıl önce open source yayınlanan şeylerden habersizColorbotta nasıl silentbot oluyor hocam?
3 yıl önce silent aim adı altında colorbot mekaniği ile çalışan proje atsana dostum? Slient aim ne demek acaba onu bile biliyor musun şüpheli.Arkadaş 3 yıl önce open source yayınlanan şeylerden habersiz
3 yıl önce silent aim adı altında colorbot mekaniği ile çalışan proje atsana dostum? Slient aim ne demek acaba onu bile biliyor musun şüpheli.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Komik görünüyorsun sadece. Bu işlerin arka planını bilmediğini biliyorum.Neden acep? Ki bu aslında silentbot bile değil. Silentbot olması için senin ekranında birşey değişmemesi lazım. Flickbot var yani sadece o da muhtemelen bok gibi çalışıyor. Her yazan şeyi sorgulamayıp sırf bypass konusunda cevabının aptallığı yüzünden başka konularda beni kötülemeye çalışmak. Ne kadar aptal olduğun zaten gözüküyorda sana da anlatmak istedim nasıl göründüğünü.
- Silent still not works, because I think it's less important, I will fx it in future
Sen daha komik görünüyorsun dostum. Arkaplanını biliyorum dediğimi de hatırlamıyorum ama sen kesinlikle bilmiyorsun.Komik görünüyorsun sadece. Bu işlerin arka planını bilmediğini biliyorum.
iyi satışlar
Teşekkürlerhayırlı satışlar
Hocam birbirinizle kavga etmeye hiç gerek yok herkesin bildiği kendine olsun gereksiz polemiğe gerek yokSen daha komik görünüyorsun dostum. Arkaplanını biliyorum dediğimi de hatırlamıyorum ama sen kesinlikle bilmiyorsun.