Satıyorum ❤️ Woondzy Color Aimbot 🚀 Flickbot, Silentbot, Triggerbot More ✔️ woondzy.store

Arkadaş 3 yıl önce open source yayınlanan şeylerden habersiz :D
3 yıl önce silent aim adı altında colorbot mekaniği ile çalışan proje atsana dostum? Slient aim ne demek acaba onu bile biliyor musun şüpheli.

• Silent still not works, because I think it's less important, I will fx it in future
Neden acep? Ki bu aslında silentbot bile değil. Silentbot olması için senin ekranında birşey değişmemesi lazım. Flickbot var yani sadece o da muhtemelen bok gibi çalışıyor. Her yazan şeyi sorgulamayıp sırf bypass konusunda cevabının aptallığı yüzünden başka konularda beni kötülemeye çalışmak. Ne kadar aptal olduğun zaten gözüküyorda sana da anlatmak istedim nasıl göründüğünü.

• Silent still not works, because I think it's less important, I will fx it in future
Neden acep? Ki bu aslında silentbot bile değil. Silentbot olması için senin ekranında birşey değişmemesi lazım. Flickbot var yani sadece o da muhtemelen bok gibi çalışıyor. Her yazan şeyi sorgulamayıp sırf bypass konusunda cevabının aptallığı yüzünden başka konularda beni kötülemeye çalışmak. Ne kadar aptal olduğun zaten gözüküyorda sana da anlatmak istedim nasıl göründüğünü.
Komik görünüyorsun sadece. Bu işlerin arka planını bilmediğini biliyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
iyi satışlar:iloveyousir:

hayırlı satışlar

Sen daha komik görünüyorsun dostum. Arkaplanını biliyorum dediğimi de hatırlamıyorum ama sen kesinlikle bilmiyorsun.
Hocam birbirinizle kavga etmeye hiç gerek yok herkesin bildiği kendine olsun gereksiz polemiğe gerek yok

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt