Woofer | Spoofladıktan sonra skinli hesaba girmeden önce kaç gün beklemem lazım?

Evet o zaman sana gupro yolu gözüktü çünkü SSD serialini (Disk değil) gupro değiştiriyordu en son SSD serialini de regeditten değişiyordu (format atarsan wooferda sorun olmaz yada appld.sys dosyasını silersen) ama fixed'tır tabi %90 ihtimalle
Evet ssd serialini değiştiren Tek Spoofer gupro Önce gupro sonra amidewin kullanırsanız Banınız Kalkar. Onun yanı sıra raid0 ı da tercih edebilirsiniz.

anakart, ssd, mac hepsinin bilgilerini manuel olarak değiştirdim, bios up yaptım ve formatladım fakat yine de kaldıramadım. iss değişmeyi düşünüyorum

Evet o zaman sana gupro yolu gözüktü çünkü SSD serialini (Disk değil) gupro değiştiriyordu en son SSD serialini de regeditten değişiyordu (format atarsan wooferda sorun olmaz yada appld.sys dosyasını silersen) ama fixed'tır tabi %90 ihtimalle
Hocam bu C:\Windows\System32\drivers\appld.sys dosya ne işe yarıyor? GuPro spoofer kullandıktan sonra bu dizine geliyor. Windows defender otomatik olarak engelliyor ve kaldırmak istiyor. Spoofun parçası gibi gözüküyor ama ne işe yaradığını çözemedim. Aydınlatır mısınız?

Hocam bu C:\Windows\System32\drivers\appld.sys dosya ne işe yarıyor? GuPro spoofer kullandıktan sonra bu dizine geliyor. Windows defender otomatik olarak engelliyor ve kaldırmak istiyor. Spoofun parçası gibi gözüküyor ama ne işe yaradığını çözemedim. Aydınlatır mısınız?
Hocam o serialleri her bootta değişiyor

SSD ve hard disk seriallerini mi? Valorant için gerekli mi hocam yoksa bu BE/EAC oyunları için mi gerekli bir şey. Valorant'ı SSD ve Hardisklere ban atmıyor diye biliyorum.
SSD serialini değişiyor diye biliyorum volume ID serialine bakmadım

woofer pro detected die biliyorum veya herkesde calışmıyor bendede var şahsen çalışmıyor delay banı yiyorum 2.gün

woofer asus'da calısıyor mu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt