Woofer | Spoofladıktan sonra skinli hesaba girmeden önce kaç gün beklemem lazım?

Delay ban çok naled bir şey kardeşim geçmiş olsun kurtulamadım o beladan bende ücretli spooferler denememe rağmen ne yaparsam olmuyor maks 1,2 güne delay ban atıyor :thonkie:
cidden ya woofer de parayı alırken iyi ama sonrasında saatlerce support bekliyoruz sorun çıkarsa. Hesabıma girsem ban yemiştim mesela :crycat:

cidden ya woofer de parayı alırken iyi ama sonrasında saatlerce support bekliyoruz sorun çıkarsa. Hesabıma girsem ban yemiştim mesela :crycat:
evet maalesef öyle biraz :D iade alırsın sorun olmaz o konuda. Ağustos sonrası spooferler tutmamaya başladı sanki biraz

raid yap(a)mıyorum çünkü anakart desteklemiyor.. :catscream:
Evet o zaman sana gupro yolu gözüktü çünkü SSD serialini (Disk değil) gupro değiştiriyordu en son SSD serialini de regeditten değişiyordu (format atarsan wooferda sorun olmaz yada appld.sys dosyasını silersen) ama fixed'tır tabi %90 ihtimalle

Evet o zaman sana gupro yolu gözüktü çünkü SSD serialini (Disk değil) gupro değiştiriyordu en son SSD serialini de regeditten değişiyordu (format atarsan wooferda sorun olmaz yada appld.sys dosyasını silersen) ama fixed'tır tabi %90 ihtimalle
hiç uğraşmayacağım o zaman gerek yok.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt