Wolftü kutu açma macro ve bir çok özellik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba, kullandıgım Oda laglama,Kutu Açma ve bir çok özellikleri olan macroyu vereceğim.

Özellikleri
-Kutu Açma
-Hediye Kutusundan Hediye Kullanma
-Hediye Kutusundan Hediye Dönüştürme
-Hediye Kutusundan Kp Kullanma
-Envanterden Kp Kullanma(Gp de kullanabilirsiniz)
-Odayı Laga Sokma
-İLLEGAL BOTU
-Klan Kasma Botu 1
-Klan Kasma Botu 2

Bende yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyom hiçbir sorun olmadı virus vs. kullanımı basittir oyuna giriyorsunuz ne yapacagınızı seçp F1 e basıp başlıyor F3 ile geri kapanıyor.

VT:
BOT:

NOT:Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
knk bunun için bir vido varmı yani tam nasıl yapacamızı öğrenmiş olurduk enazından burda pek bişi anlamadım açıkcası

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
halen çalışıyor güvenli

Kullandım hleyi ama sana sadece kutu acma calıştıra bildim oda f1ac f3 kapat

oda laglama kutu açma hediye dönüştürme gp kasmak ve kutuları bitirmek için çok güzel macro elinize sağlık hocam

Exe'yi pack atmasa fazla virüs olmazdı. Macro zaten Macro Recorder var. Crackleyen önemli değil zaten ücretsizdi
Şüpheli çalıştırılmış dosyaları:
net.exe
Şüpheli bazı:
D*\AF:\Projelerim\HAKOPS Keylogger\v16\Server\h16.vbp
HAKOPS Keylogger 16 - SERVER AKTIF EDILDI - [
HAKOPS Keylogger 16 - EKRAN GORUNTUSU - [
<title>HAKOPS Keylogger 16</title>
HAKOPS Keylogger 16 - KAYITLAR - [
<td><p style="color:#ffffff;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif;font-size:18px;margin-right:50px;text-align:right;">SERVER AKTIF EDILDI</p></td>
<div style="margin:25px auto;border:1px solid;border-color:#e5e6e9 #dfe0e4 #d0d1d5;width:80%;border-radius:5px;background-color:#fff;">
<td><p style="font-family:Arial,Helvetica,sans-serif;font-size:14px;margin-left:40px;font-weight:600;">Server Konumu</td>
net stop WinDefend
MailAtici
SOFTWARE\Microsoft\Security Center
Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

100% keylogger

kodlayan ait kişi adı: Ahmet Buğra Tunç
vcw0iet.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt