yukiwashere
Silver Üye
virüs :d
Kullanılmasını Önermiyorum VT Çok Sıkıntılı Duruyor. PC'nizi Sevmiyorsanız İndirinMerhaba, kullandıgım Oda laglama,Kutu Açma ve bir çok özellikleri olan macroyu vereceğim.
Özellikleri
-Kutu Açma
-Hediye Kutusundan Hediye Kullanma
-Hediye Kutusundan Hediye Dönüştürme
-Hediye Kutusundan Kp Kullanma
-Envanterden Kp Kullanma(Gp de kullanabilirsiniz)
-Odayı Laga Sokma
-İLLEGAL BOTU
-Klan Kasma Botu 1
-Klan Kasma Botu 2
Bende yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyom hiçbir sorun olmadı virus vs. kullanımı basittir oyuna giriyorsunuz ne yapacagınızı seçp F1 e basıp başlıyor F3 ile geri kapanıyor.
VT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
BOT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
NOT:Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
Virüs totalden dolayı mı ? yoksa ban olayı mı varkullanılmasını önermiyorum
Ban olayı yok hocam, sonuçta oyuna dışardan bir müdahale yok o yüzden hile olarak sayılmıyor.Virüs totalden dolayı mı ? yoksa ban olayı mı var
ha anladım virüs total biraz göz korkutuyorBan olayı yok hocam, sonuçta oyuna dışardan bir müdahale yok o yüzden hile olarak sayılmıyor.
Yok korkmana gerek yok, zaten virüslü içerik olsaydı burda paylaşamazdı adminler her paylaşılan hileyi, macroyu vb. şeyleri tek tek inceliyor kimse virüslü içerik paylaşamaz burda yasak zatenha anladım virüs total biraz göz korkutuyor
Wolf de yenıyım yükleyim o zaman birYok korkmana gerek yok, zaten virüslü içerik olsaydı burda paylaşamazdı adminler her paylaşılan hileyi, macroyu vb. şeyleri tek tek inceliyor kimse virüslü içerik paylaşamaz burda yasak zaten
Eğer kutun çoksa ve açmakta üşeniyorsan kesinlikle işine yarayacaktırWolf de yenıyım yükleyim o zaman bir
Oda laglama için indiriyorum çalışıyor dmi ?Eğer kutun çoksa ve açmakta üşeniyorsan kesinlikle işine yarayacaktır