başka sebeplerden bilgisayara format attım, driverleri felan sıfırdan temiz bir şekilde kurdum.benim pc mavi ekran verdi usta loada basınca nasıl yaparım
reis ne yaptın sorunu çözdün mü
Bilgisayari yeniden başlat düzeliyoraimchats code 110 hatası alıyorum dün çalışıyodu ama şimdi injectleyince o hatayı alyom ne yapcam
İnject delay değerini 1 den 0 a çekince menü gelirbaşka sebeplerden bilgisayara format attım, driverleri felan sıfırdan temiz bir şekilde kurdum.
benim sorun çözüldü, şimdi menü gelmeme sorununu çözmeye çalışıyorum yorumlara bakarak
tamam teşekkürlerBilgisayari yeniden başlat düzeliyor
aga bisey sorabilirmiyim envantere nası item atyoz acil yazrmsn+rep dostum inventory felan sorunsuz çalışıyor og attim leviathan bahama attim ama tek sıkıntısı dövme ve kurt slotlari olmamasi onuda artik 5tlye legend dövme alarak halletcez yapacak bişey yok
evet, düzeldi şuan sorunsuz çalışıyor, legit oynuyorum, og takanı felan atıyorum sadece.Bilgisayari yeniden başlat düzeliyor
İnject delay değerini 1 den 0 a çekince menü gelir
kanka kurta dövme olayını nasıl çözüyorsun?evet, düzeldi şuan sorunsuz çalışıyor, legit oynuyorum, og takanı felan atıyorum sadece.
teşekkür ederim.
çözemiyon alacan dövmeyikanka kurta dövme olayını nasıl çözüyorsun?