Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga t
+rep dostum inventory felan sorunsuz çalışıyor og attim leviathan bahama attim ama tek sıkıntısı dövme ve kurt slotlari olmamasi onuda artik 5tlye legend dövme alarak halletcez yapacak bişey yok :D
tüm özellikleri açtım kurt için ama hasar vurmuyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Close Wolftü first cıkıyor ne demek oluyor

Close Wolftü first cıkıyor ne demek oluyor
İlk önce wolfteamı kapat diyor ilk başta cg loaderi açıcaksın wolftü den ilk 1. seçenekte ki yazılımı seçip çalıştıra basıcaksın login sistemi gelecek delayı çekiceksin login diyeceksin load diyeceksin ondan sonra wolfteamı acacaksın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İlk önce wolfteamı kapat diyor ilk başta cg loaderi açıcaksın wolftü den ilk 1. seçenekte ki yazılımı seçip çalıştıra basıcaksın login sistemi gelecek delayı çekiceksin login diyeceksin load diyeceksin ondan sonra wolfteamı acacaksın
Loada tıklanmıyor ki

Loada tıkla bi kere o sağdaki joygameyi seç loada bas sonra oyuna gir tepki vermez tıkladıgında sen oyuna gir o loader kaybolucak inserte bas menü gelir yapamazsan yine yardımcı olurum
SAG daki jaygame tıklanmıyor ve loader tıklanmıyor

beni sürekli atıyo oyundan kampa giryom odaya giryom çıkyom atyo neden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt