Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
menusuz hile dostm
nasıl menüsüz oyuna girdim hiçbirşey değişmedi
20 tane yorum yaptım hileyi kullanayım diye hile çalışmıyor ne video var yapılışını gösteren ne yardımcı olan var boşuna yorum yapıp vakit kaybetmeyin 3 saattir çalıştıramadım

Son düzenleme:
adamlara yardımcı olsana hayvan herif
Neyini pardımcı olacam pardon da ? L3M zaten gerekli açıklamayı ve neleri silip neleri yükleyeceğinizi yazmış konuya sizin o 1 IQ beyniniz anlamıyorsa ben napabilirim. Üstelik Moderatör arkadaşımız Kachi de sabah'tan beri yardımcı oluyor sizin gibi andavallar anlamıyorsa gidin kalitesiz RC nizde takılın yada hiç yormadan parayla alın kafanızı dinleyin

Neyini pardımcı olacam pardon da ? L3M zaten gerekli açıklamayı ve neleri silip neleri yükleyeceğinizi yazmış konuya sizin o 1 IQ beyniniz anlamıyorsa ben napabilirim. Üstelik Moderatör arkadaşımız Kachi de sabah'tan beri yardımcı oluyor sizin gibi andavallar anlamıyorsa gidin kalitesiz RC nizde takılın yada hiç yormadan parayla alın kafanızı dinleyin
neden bu kadar agresifsin

merhaba hile load ekranında kendini kapatıyor hem cmd hem load kapanıyor

Herşeyi kapattım defender vb hala defender hatası veriyor diyenler windows güvenliği yazıp burayı da gözden geçirsin
image.png
bende bunların hepsı kapalı yine olmuyor bu h1le nasıl çalıstırcam ben

Hileyi çalıştırdığım zaman bu 2 hatayı atıyor ve çalıştıramıyorum

Şaheser, şu menü arayüzü ve inanılmaz güzel özellikleri gerçekten şaheser ellerinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt