mahmut4848
Bronz Üye
Inject Delay 0 yaptım ama yine menü gelmiyor yardımcı olabilecek var mı?
ben yeğliom suanBen normal bir kullanıcı olsam bugün cg ye katılsam değil 20 yorum 100 yorum yapmayı bile yeğlerim bu hizmeti bu kadar cüzi bir karşılıkta verenlere teşekkür etmek yerine aksilik etmeniz hiç hoş değil
ya bızde yapıyoruz da sılıyorsunuz 50 tane yapmısımdır saten ablaaa sıldınızBen normal bir kullanıcı olsam bugün cg ye katılsam değil 20 yorum 100 yorum yapmayı bile yeğlerim bu hizmeti bu kadar cüzi bir karşılıkta verenlere teşekkür etmek yerine aksilik etmeniz hiç hoş değil
ibo yasadik knk adamsn dostie beni yanlış anladın ama neyse.Kıymetli üyelerimiz, saygı değer arkadaşlarımız hile tüm üye gruplarına erişime açılmıştır.
tesekkur ederız bızde saygı deger kurucu uyelerımız arkadaslarımızKıymetli üyelerimiz, saygı değer arkadaşlarımız hile tüm üye gruplarına erişime açılmıştır.
ibo bunu sen basardintesekkur ederız bızde saygı deger kurucu uyelerımız arkadaslarımız
saol knkmibo bunu sen basardin
bır sorum ve yardıma ıhtıyacım vardı edermısın knkmKıymetli üyelerimiz, saygı değer arkadaşlarımız hile tüm üye gruplarına erişime açılmıştır.
menusuz hile dostmLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBU ŞEKİLDE AYARLADIM AMA MENÜ GELMİYOR YARDIMCI OLABİLECEK KİMSE YOK MU