Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm sanane sanane benim kendi tahminimden sanane kardeşim ister yaparım ister yapamam kulanıp kulanmicam seni ilgilendirmez

drecxh 9
bosver kardesim sen kullanma forumdan da uzaklaş negatiflik saçıyosun adminlere de boş laf atma adamlar 1 aylık 300 lira olan hileyi bedava paylaşmışlar gelmiş laf yapıyosun tatava yapma ikile

bosver kardesim sen kullanma forumdan da uzaklaş negatiflik saçıyosun adminlere de boş laf atma adamlar 1 aylık 300 lira olan hileyi bedava paylaşmışlar gelmiş laf yapıyosun tatava yapma ikile
olm konuşma dua et şuanda forumdayız bana burda kelime oyunuda yapma allah bilir 10 yaşında kolsuz bir bebesindir başka forumlarda isnanların arkasından ailevi değerlerine küfür ediyosun ss alıp dc atım zaten şimdide adminlerle git konuş ben burda adminlere laf artmıyorum onlarda biraz zorlanıyo zamanında bende yardımcı oldum akşamları herkez yatarken ben sorunu olarlara yartdım ediyodum yetkili olmadığım hahlde genisys iyi bilir şimdi burda bana laf yapmayı kes işine bak

bosver kardesim sen kullanma forumdan da uzaklaş negatiflik saçıyosun adminlere de boş laf atma adamlar 1 aylık 300 lira olan hileyi paylaşmışlar gelmiş laf yapıyosun tatava yapma ikile

olm konuşma dua et şuanda forumdayız bana burda kelime oyunuda yapma allah bilir 10 yaşında kolsuz bir bebesindir başka forumlarda isnanların arkasından ailevi değerlerine küfür ediyosun ss alıp dc atım zaten şimdide adminlerle git konuş ben burda adminlere laf artmıyorum onlarda biraz zorlanıyo zamanında bende yardımcı oldum akşamları herkez yatarken ben sorunu olarlara yartdım ediyodum yetkili olmadığım hahlde genisys iyi bilir şimdi burda bana laf yapmayı kes işine bak
güzel kardeşim benim nasıl bi kafa yaşıyorsun sen ben bu forumda veya başka bi forumda kimseye küfür dahil etmedim. kelimelerini düzgün seç derim

güzel kardeşim benim nasıl bi kafa yaşıyorsun sen ben bu forumda veya başka bi forumda kimseye küfür dahil etmedim. kelimelerini düzgün seç derim
gir dc bak o zaman attım zaten

uğraşamam sana laf anlatmaya boş yere git bak görürsün hadi iyi akşamlar

kardeşim avel oğlu alevden kastım ne hakla oğlu kelimesini kulanıyosun
kardeşim bak muhatap olmayı kes lütfen çünkü burası bir forum sayfası ve insanlar senle benim atışmamızı çekmek zorunda değil burası senle bana özel bi yerde değil lütfen işinle uğraş :)

Envanterde kalanlar eds girip çıksın düzeliyor denedim oldu

kanka defender filan kapalımı

deilsee önce onu kapat
arka planda çalışan hile dosyası veya anti virüs varmı
çoğunlukla kalkanları tam kapatmadığında gelmez bende yaşadım
herseyıo kapattım her sey kapalı ınject delay da 0 ındırdım ama gelmıo nedense menu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt