enescak454
Gold Üye
çok konusuyonaadmin hatası veriyor yetkililere yazıyoruz adamlar cevap vermiyo ya hileyi değiştirin yada bu hatalara bi çözüm getirin
sanane kardeşim benim ben bu sorunlar yüzüen 1 ay uğraştım 1 ayda tam 6 defa format atım 2 saat önce gene format atım ve kimse yardım etmiyor şimdi bundan sananeçok konusuyon
Wolftu bin dosyasina kendimiz enjekte ettigimiz dll dosyalarini ozledim yaWındows 7 de bazı kod yazma uygulamaları desteklemedıgı ıcın yazılmayabılır çogu şeyi desteklemiyor çünkü
çalışmıyorsa kullanma yapamamışsın gelmişsin burda adminlere hileyi kapatın yazıyon tabi efendimsanane kardeşim benim ben bu sorunlar yüzüen 1 ay uğraştım 1 ayda tam 6 defa format atım 2 saat önce gene format atım ve kimse yardım etmiyor şimdi bundan sanane
mavi ekran sorunu herkesde var 1 kere kapat ac düzeliyorhileyi çalıştırdığım zaman bilgisayar kendini kapatıyor nedeni ne olabilir acaba?
olm sanane sanane benim kendi tahminimden sanane kardeşim ister yaparım ister yapamam kulanıp kulanmicam seni ilgilendirmezçalışmıyorsa kullanma yapamamışsın gelmişsin burda adminlere hileyi kapatın yazıyon tabi efendim
mavi ekran sorunu herkesde var 1 kere kapat ac düzeliyor
drecxh 9Valla iyi olur hepsi hatasız oluyor ama menü acmiyor inşallah biri yazar