evet biosa girip usb seçin ve devam edin olcaktır Format bitince bios girip harddisk seçin usb çıkarın ve devam edinbunu yaptıktan sonra biostan direkt olarak yapabiliyor muyum formatı
biostan bilgisayarı ne ile başlatacağını seçiyorsun biosa gir boot menüsünden boot option 1 e gel hazırladığın usbyi seç ismi markaya göre değişiyor sonra save and exit çek bunu nesini anlamadın kibunu yaptıktan sonra biostan direkt olarak yapabiliyor muyum formatı
Kanka asus anakartım ama biosa bir türlü giremiyorum önceden giriyordum f2 ye basılı tutarak falan ama şuan pc yi açılışta bile asus logosunu göremiyorum neden böyle oldu aqbiostan bilgisayarı ne ile başlatacağını seçiyorsun biosa gir boot menüsünden boot option 1 e gel hazırladığın usbyi seç ismi markaya göre değişiyor sonra save and exit çek bunu nesini anlamadın ki
kanka onunla ugrasma istersen bilgisayarcıya git format 30 tl zatenSelamlar beyler bayanlar, windows 1809 isosu elimde var fakat nasıl onunla format atıcam bilmiyorum flash belleğe atılmıyor dosya boyutu büyük olduğu için yardımcı olucak var mı?
pc açılırken del ve f2 tuşlarına aynı anda spam atKanka asus anakartım ama biosa bir türlü giremiyorum önceden giriyordum f2 ye basılı tutarak falan ama şuan pc yi açılışta bile asus logosunu göremiyorum neden böyle oldu aq