Win 11 Biraz Sorunlu Güncelleme Gelene Kadar Win 10'dan Devam EtŞuan Windows 10 kullanıyorum yani bir tık sıkıldım gibi Windows 11 e sizce geçmelimiyim geçersem sıkıntı yaşarmıyım oyunlarda veya her hangi birşeyde
Benimde aklımdaki düşüncem şuan o win11 kurup bakıcam çok sorun olursa geri win10 dönücembende şuan win 11 kuruyorum begenmezsem win 10 a geri dönücem
anladim aslında bi kurup denicem öyle bi bakiyim çok sorun çıkarsa geri dönücem win10 aWin 11 Biraz Sorunlu Güncelleme Gelene Kadar Win 10'dan Devam Et
Onuda YapabilirsinBenimde aklımdaki düşüncem şuan o win11 kurup bakıcam çok sorun olursa geri win10 dönücem
anladim aslında bi kurup denicem öyle bi bakiyim çok sorun çıkarsa geri dönücem win10 a
geçmeni önermem w11 kullanıcıları çok hata ve bug ile karşılaştıklarını söylüyorlar bazı işlevlerde çalışmıyor zaten w11'de kal w10'daŞuan Windows 10 kullanıyorum yani bir tık sıkıldım gibi Windows 11 e sizce geçmelimiyim geçersem sıkıntı yaşarmıyım oyunlarda veya her hangi birşeyde
geçmeŞuan Windows 10 kullanıyorum yani bir tık sıkıldım gibi Windows 11 e sizce geçmelimiyim geçersem sıkıntı yaşarmıyım oyunlarda veya her hangi birşeyde
evet bug ve hata ile karşılaşıyorlarmış bende gördümgeçmeni önermem w11 kullanıcıları çok hata ve bug ile karşılaştıklarını söylüyorlar bazı işlevlerde çalışmıyor zaten w11'de kal w10'da
başlat menüsü açılmaması yada yanıt vermemesicok merak ettim cok fazla bug var demissin 1-2 tane örnek verirmisin