windows 11 windows 10 göre daha sorunsuz bir işletim sistemi benceŞuan Windows 10 kullanıyorum yani bir tık sıkıldım gibi Windows 11 e sizce geçmelimiyim geçersem sıkıntı yaşarmıyım oyunlarda veya her hangi birşeyde
geçme pişman olursun,oyunlarda fps düşmesi falan yaşayabilirsin bilgisayarın çok iyi değilse,iyiyse geçŞuan Windows 10 kullanıyorum yani bir tık sıkıldım gibi Windows 11 e sizce geçmelimiyim geçersem sıkıntı yaşarmıyım oyunlarda veya her hangi birşeyde
anladim yani iyi pc orta sekment de bir pc bazen çok olmasa da bazı oyunlarda drop oluyor onu daha çok etkiler mi?geçme pişman olursun,oyunlarda fps düşmesi falan yaşayabilirsin bilgisayarın çok iyi değilse,iyiyse geç
cok merak ettim cok fazla bug var demissin 1-2 tane örnek verirmisingeçme. windows 11 kullanıyorum çok fazla bug ve çoğu oyunda optimize sorunu var
yani evet oyun oynuyorum ama yani öyle çok bir oyun değil güncel olarak sadece valo oynuyorumoyun oynuyosan pcn çok çok iyiyse geç orta seviyeyse suanlık gerek yok
bende valoda aşırı fps drop yiyodum geri win10 a geçtim bu sebep yüzünden ama arayüz fln olarak 11 ezer geçeryani evet oyun oynuyorum ama yani öyle çok bir oyun değil güncel olarak sadece valo oynuyorum
evet benimde o yüzden hoşuma gitti win11 bir yandan ondan dolayı geçmek istiyorumbende valoda aşırı fps drop yiyodum geri win10 a geçtim bu sebep yüzünden ama arayüz fln olarak 11 ezer geçer