Çalışmıyor Wenza Cheat | 3.0 | Offsets Update

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum farkında değilsin galiba ben sabote etmiyorum adama yapması gerekeni açıklıyorum arkadaş ısrarla bana sallıyor
offset değiştirmek sadece yazılımı çalışmaya götürür bu undetect yapmaz

undetect yapmak için önce read memory ve write methodlarını değiştirecek
overlayı sıkıntılı ise onu düzelticek

hijack yapacak şuan bu bahsettiğim şeyleri public kullanıyor bende adama uyarı yapıyorum ?

image.png

kendi dediğinle çelişiyorsun
kanka biraz daha bakarsan oraya offestler güncellendi ban riski yok demişim burda offsetsleri belirtmedim güncellendi anladın mı aklın yatıyor herhalde

dayı overwatch önlendi derken .d
açılsın kanitlarim ben size

en son bi güncelleme gelmişti cs ye, o bypass edildi mi

peki şimdi uzak dur kanka konulardan 🤗
Bilader yeter artık aq tek yaptığın cs2 sdk dumperden offset güncelllemek, overwatch anca bug'a sokabilirsin oda öncedendi izleyen göremiyor ne aq yok izleyen birde hile menüsünü falan görseydi, kendi hayal aleminde yaşamayı bırak bir yerlere gelmek istiyorsan da adam gibi burda milletin sözünü dinle, bıktım sizin gibi kendini olmayan birisi gibi göstermeye çalışırken rezil olan insanlardan, bu kapasitede hile yazacak olsan CG de satış konusu açardın boş işlerle uğraşmazdın.

Bilader yeter artık aq tek yaptığın cs2 sdk dumperden offset güncelllemek, overwatch anca bug'a sokabilirsin oda öncedendi izleyen göremiyor ne aq yok izleyen birde hile menüsünü falan görseydi, kendi hayal aleminde yaşamayı bırak bir yerlere gelmek istiyorsan da adam gibi burda milletin sözünü dinle, bıktım sizin gibi kendini olmayan birisi gibi göstermeye çalışırken rezil olan insanlardan, bu kapasitede hile yazacak olsan CG de satış konusu açardın boş işlerle uğraşmazdın.
tamam

unutma bunu benim hile mi kullanamaya çalışan birisin 🤣

Offsets'leri güncelledim
- Arkadaşlar sizler için her güncelleme gününde update getiriyorum bi kıyak yapıp beğenirmisiniz konuyu
sevinirim bende

Not : Bazı arkadaşlar konularima girip yaptığım paste ile gelistirdigim bazı modülleri kalkıp kendi projem diye tanitiyormusum ve bunlarında zoruna gidiyor galiba hileleri satılmıyor sanırım ben hile çıkarınca ben herkesin faydalanması için çıkardığım hileyi kalkipta bana kimse diyemez ki paste yada başka birşey çok merak ediyorsanız hileyi CS2 external github projesinde var gidip yapın

1. Neler Güncellendi ? Wenza 3.0
- Overwatch önlendi.
- Offsetsler yenilendi
- Loader Güncellendi
- Tabgui Koyu mavi yapıldı

HİLE MENUSU - VE AYAR
-

LOADER
-

VT =

İNDİR
( )

! Adminler Not : hilede OBSbypass oldugu için kayıt otomatik olarak kapanıyor maalesef o yüzden bu şekil attım videoyu !

ARKADAŞLAR LBBUTTONU SHİFT İLE KULLANIRSANIZ DAHA GÜZEL OLUR

- Overwatch önlendi.

Overwatchi nasıl önlüyon reis mucizevi bişey herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt