Çalışmıyor Wenza Cheat | 3.0 | Offsets Update

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka benim konularımda yer almazsan sevinirim merak ediyorsan denersin
allah için şikayet etsene açtığın yazdığın tüm konularda yanlış saçma bilgiler veriyorsun?

offset güncelleyerek ban engellediğini farz ediyorsun read memory methodunu değiştir önce rezil diyen eleman seni

allah için şikayet etsene açtığın yazdığın tüm konularda yanlış saçma bilgiler veriyorsun?

offset güncelleyerek ban engellediğini farz ediyorsun read memory methodunu değiştir önce rezil diyen eleman seni
kardeş parayla hile satiyorsun anladıkda ücretsiz hile veren arkadaşları neden sabote ediyorsun

Offsets'leri güncelledim
- Arkadaşlar sizler için her güncelleme gününde update getiriyorum bi kıyak yapıp beğenirmisiniz konuyu
sevinirim bende

1. Neler Güncellendi ? Wenza 3.0
- Overwatch önlendi.
- Offsetsler yenilendi
- Loader Güncellendi
- Tabgui Koyu mavi yapıldı

HİLE MENUSU - VE AYAR
-

LOADER
-

VT =

İNDİR
( )

! Adminler Not : hilede OBSbypass oldugu için kayıt otomatik olarak kapanıyor maalesef o yüzden bu şekil attım videoyu !

ARKADAŞLAR LBBUTTONU SHİFT İLE KULLANIRSANIZ DAHA GÜZEL OLUR

aimbot çalışıyormu?

Yeni bir paster doğmuş :kappasmiley:
en azından sizin gibi ezik bıdık değilim

aimbot çalışıyormu?
evet

offsets ile ban ne alakası var kanka Özürlü musun repoyu düzgün okusana Allah aşkına sen paralı hileni satamiyorsun ya ondan herhalde 😂😂GWJXOWPXKSKSKXLSKQNZMALSN

kardeş parayla hile satiyorsun anladıkda ücretsiz hile veren arkadaşları neden sabote ediyorsun
dostum farkında değilsin galiba ben sabote etmiyorum adama yapması gerekeni açıklıyorum arkadaş ısrarla bana sallıyor
offset değiştirmek sadece yazılımı çalışmaya götürür bu undetect yapmaz

undetect yapmak için önce read memory ve write methodlarını değiştirecek
overlayı sıkıntılı ise onu düzelticek

hijack yapacak şuan bu bahsettiğim şeyleri public kullanıyor bende adama uyarı yapıyorum ?

evet

offsets ile ban ne alakası var kanka Özürlü musun repoyu düzgün okusana Allah aşkına sen paralı hileni satamiyorsun ya ondan herhalde 😂😂GWJXOWPXKSKSKXLSKQNZMALSN
image.png

kendi dediğinle çelişiyorsun

dostum farkında değilsin galiba ben sabote etmiyorum adama yapması gerekeni açıklıyorum arkadaş ısrarla bana sallıyor
offset değiştirmek sadece yazılımı çalışmaya götürür bu undetect yapmaz

undetect yapmak için önce read memory ve write methodlarını değiştirecek
overlayı sıkıntılı ise onu düzelticek

hijack yapacak şuan bu bahsettiğim şeyleri public kullanıyor bende adama uyarı yapıyorum ?
tamam kanka public diyip durmayı kes istersen çünkü bu benim hilem ister benim derim ister demem bu seni ne kadar ilgilendirir millet kullanıyorsa kullanır işine bakarsan sevinirim sonuç olarak beni çıldırtıyorsun artık rica ediyorum uzak dur konularımdan

evet

Overwatch'ı nasıl önlediğini söyler misin kanka :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt