umut4444
Gold Üye
- İletişim
koruması yok diye biliyorum kolayca bakabilirsinHocam Hermanos Son Sürüm Crâck Gelirmi
koruması yok diye biliyorum kolayca bakabilirsinHocam Hermanos Son Sürüm Crâck Gelirmi
ASĞLDPPLASĞDLPĞSAĞLPDSAPĞDLSAPĞLDSAPĞLDĞPLĞSAĞSPLADASDPĞLASPĞDLAP vallaha komikti buHocam Hermanos Son Sürüm Crâck Gelirmi
ya köyüne git umutbaba pro gerisi yalamaHocam Hermanos Son Sürüm Crâck Gelirmi
abi lutfen exeladan chatgptye sora sora geçirdiğin glowda releaselenirmikoruması yok diye biliyorum kolayca bakabilirsin
oglum birde adminle mesajimi siliyor yardim edinnn diye mesaj yazmissin şaka falan mısın senya köyüne git umutbaba pro gerisi yalama
belleği doldurmuştur gptninabi lutfen exeladan chatgptye sora sora geçirdiğin glowda releaselenirmi
doğru diyon vallaoglum birde adminle mesajimi siliyor yardim edinnn diye mesaj yazmissin şaka falan mısın sen
belleği doldurmuştur gptnin
umutun chatgpt geçmişini açtığı videoyu atardımda ban yemek istemiyorum video tarihi 21.08 02:??oglum birde adminle mesajimi siliyor yardim edinnn diye mesaj yazmissin şaka falan mısın sen
belleği doldurmuştur gptnin
knk gptye sadece konumunu yaptirdim sende diyorsun konumunu kendın yapman cok zor diye? tek yapman gereken liblerini almak bu kadar kolay şeyi yapamıcak kadar aptalsin.abi lutfen exeladan chatgptye sora sora geçirdiğin glowda releaselenirmi
chatgpt sizden iyi kodluyo ona bakılırsa siz yokken o vardı :ADSDÇAS.asD:ASas.Dumutun chatgpt geçmişini açtığı videoyu atardımda ban yemek istemiyorum video tarihi 21.08 02:??
sen kimsin kanka alperene laf ediyon forumdaki hex editor ile dll editleme konusuna bana lutfen yardim edin yazmissin?chatgpt sizden iyi kodluyo ona bakılırsa siz yokken o vardı :ADSDÇAS.asD:ASas.D