<3 opengl hatalarıyla baş edebilen olursa kullanır srcyi elden ele yamulmus aqdoğru dedin 2010 lu gardaş xd
tehdid ettiğim bir yazı goremiyorum mesajımda?güzel tehdit etmeye calisma
<3 opengl hatalarıyla baş edebilen olursa kullanır srcyi elden ele yamulmus aqdoğru dedin 2010 lu gardaş xd
tehdid ettiğim bir yazı goremiyorum mesajımda?güzel tehdit etmeye calisma
dostane bir şekilde yaklaşıyorumki targethud head çekmeden kastığın şeyi sende exeladan aldın ki sanırsam kendi targethuduna koyamayınca direk exelayı geçirmeye başladın 6 ay önceki sourceyi leakliyince birşey olmuyor hadi yeni sourceyi leakladın diyelimki attığın srcde ne sen ne karşı taraf kazanıyor kazananlar aptal skidderlar oluyor iyi forumlar
WENTRA CLIENT
aga sen bana targethud head çekme yapmadin ya oynadım oyunu.
o kadar rezil bir herif ki kendı adini temizlemek için baskalariyla arkadaş oluyor.
DW:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(Virustotal koymaya gerek duymadım open-source zaten.)
(wentra'nin editlenmiş hali içinde tüm modulleri var zaten)
exelayi direk geçirmeye başlamamın sebebi arkadasımdı + headi geçirmek kolay neden öyle birşeye basvurayım kı ve seninle kavgam filan yok olay sadece alperende.dostane bir şekilde yaklaşıyorumki targethud head çekmeden kastığın şeyi sende exeladan aldın ki sanırsam kendi targethuduna koyamayınca direk exelayı geçirmeye başladın 6 ay önceki sourceyi leakliyince birşey olmuyor hadi yeni sourceyi leakladın diyelimki attığın srcde ne sen ne karşı taraf kazanıyor kazananlar aptal skidderlar oluyor iyi forumlar
inşallah konusmayı öğrenirsin aminYa alperen cok ayip sana geri ver arkadasini hadi beraber kullanin umut koseye gecip agliyor yoksa bak PUAHAJAJSJSJSBBDBD olm bu cocuk ya 12 yasinda yada 13 En guvendigim kisiyi caldin ondan dolayi 3 ay önceki loaderinin srcsini aticam adam ol
javaya jdk kurmayı bilmeyen cocuga soyluyon bunu kralallah icin biride fivem hilesi rust makrosu hilesi spoofer cracklesin ne bu mc sevdanız amk
tamamdır zaten pek sorunun olabileceğini düşünmüyorum iyi günler dilerimexelayi direk geçirmeye başlamamın sebebi arkadasımdı + headi geçirmek kolay neden öyle birşeye basvurayım kı ve seninle kavgam filan yok olay sadece alperende.
diyen kişi 50 dakikada bir gradienti geçiremiyip srcyi satin alarak geçiriyor sourcenin içinde neden benim clientimin yazi sistemi varjavaya jdk kurmayı bilmeyen cocuga soyluyon bunu kral
kardes sen niye heryerdesin la"arkadaşımı çalarak"
Hocam Hermanos Son Sürüm Crâck Gelirmi
WENTRA CLIENT
aga sen bana targethud head çekme yapmadin ya oynadım oyunu.
o kadar rezil bir herif ki kendı adini temizlemek için baskalariyla arkadaş oluyor.
DW:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(Virustotal koymaya gerek duymadım open-source zaten.)
(wentra'nin editlenmiş hali içinde tüm modulleri var zaten)